Jump to content

KaHyTo

Members
  • Мнения

    1738
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KaHyTo

  • Рожден ден 28.05.1984

Друго

  • Kaра
    с кеф

Контакти

  • AIM
    kahyto
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

3218 профилни разглеждания

KaHyTo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за изчерпателният отговор, това ми трябваше
  2. Имах същите подозрения. Не мога да намеря ключова дума по която да ги търся. Никъде в описанието на маслата не намирам коя група са. Само Ravenol VMP са написали че е на база PAO.
  3. Аз не можах да изровя тази информация. Можеш ли да ми помогнеш? Интересуват ме Castol EDGE, Bardahl Xtec и Ravenol VMP. Всички 5W30.
  4. @P_PETKOV А кое масло е на база група 4 или 5?
  5. Пробвай първо с добавка в горивото да го почистиш
  6. Да използвам темата на колегата да попитам: Head unit-a с какви тулчета се сваля, че не мога да се ориентирам в нета? Имам такива от RNS-D и не стават.
  7. За да не изтича слагаш гумена тапичка на спирачният маркуч. Жокер - тези които се слагат на пробката за обезвъздушаване
  8. KaHyTo

    Проблем със стартер

    Провери си масата. Много често от окислила минус се получава този проблем
  9. KaHyTo

    Yatour проблем

    Кутийката не е еднаква. Днес взех правилната кутийка и тръгна от раз.
  10. KaHyTo

    Yatour проблем

    Това което ме гложди е дали кутийката става за всички видове плеъри, само кабелът е различен или за различните плеъри е различна кутийка.
  11. KaHyTo

    Yatour проблем

    Подредени са както е описано в ръководството. Папките са 6 бр CD01, CD02 и тн. В папките файловете са наименовани 01, 02 и т.н.
  12. KaHyTo

    Yatour проблем

    Здравейте, купих си 2-ра ръка CD емулатор Yatour, който обаче не иска да тръгне. Плеъра на който искам да го включа е RNS-D с Bose усилвател. Имам кабелът който е към Yatour-a както и разделителната букса, но не се получава. До него достига захранване, защото виждам Bluetooth-а и го сдвоявам успяшно. На дисплея на RNS-D ми изписва No CD Changer. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да помага. П.П. Диода на Yatour-a примигва само когато изключвам RNS-D то
  13. Здравейте, да изтупаме темата от прахта. Интересува ме към момента как седи ситуацията с хостингите. Сайтът ще бъде на joomla/wordpress. Желателно е да има и мейл към него. До момента за други сайтове съм ползвал услугите на Host.bg и бях доволен. Сега установявам, че са се слели със superhosting И това малко ме накара да се позачудя. Та препоръчайте български хостинг.
  14. Като не ме послуша, сега ще ги гледаш отстрани Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Точно поради тази причина си заслужава да намериш евтина ябълка до Ноември, защото очаквам Apple да изкарат убийствен телефон и като фен на марката ще те е яд че си дал 1600+лв за да го ползваш само 6м.
×
×
  • Create New...