Jump to content

The transporter

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 D2 face & A2

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

The transporter's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз имах проблем с модула, който беше с буква N, но не можах да намеря същия и го смених с буква Q накрая, който също е на 433MHz. След смяната се държеше странно защото беше кодиран за наличие на аларма, а моята няма аларма. Влязох с диагностиката и го кодирах за предни и задни ел. стъкла, с дистанционно, без аларма и всичко си тръгна нормално. Трябваше да се обучи и дистанционното на ключа към новия модул и сега всичко е ОК
  2. Да, този датчик го видях. Чудех се дали има и друг, тъй като някои двигатели имат по два датчика - за високо и за ниско налягане. Изключвам този за нивото на маслото в картера.
  3. Здравейте, някой знае ли колко датчика за масло има в 1.4 бензин (AUA) и къде се намират? Когато запаля всичко е ОК - няма светещи лампи, но когато форсирам или в движение ми светва червената лампа за маслото и пищи зумера. На щеката има масло. Четох, че може да е от датчика за високо налягане. Има ли такъв и къде се намира?
  4. The transporter

    А8, Д2 с телефон Nokia

    Проблема е ясен!!!! Не бях обърнал внимание, че отпред има емблема на ТИМ. Италианеца е сменил по някаква причина оригиналната НОКИА с абсолютно същата Нокиа но на мобилния оператор TIM (Telecom Italia Mobil). Апарата е заключен към TIM най-вероятно.
  5. The transporter

    А8, Д2 с телефон Nokia

    На моята карта е деактивиран ПИН-а. Едва ли е слота, защото щеше да ми изпише NO SIM CARD.
  6. The transporter

    А8, Д2 с телефон Nokia

    Оригинален е. Вчера си поиграх и му обнових батерията. Сега работи нормално, но предполагам операторите са минали на някакви нови честоти и не поддържат старите телефони. Или СИМ картите вече са несъвместими.
  7. The transporter

    А8, Д2 с телефон Nokia

    Оригиналния телефон на Аудито? Няма логика да е заключен към определен оператор.
  8. The transporter

    Лапма за масло

    Онзи ден ми светна лампата за MIN масло, долях един литър и си остана да свети, въпреки, че карах после цял ден в града и съм отварял капака 5 пъти. Чак вчера изгасна сама....
  9. The transporter

    А8, Д2 с телефон Nokia

    Някой знае ли защо като си прехвърля Telenor SIM картата от моя телефон във въпросната Audi NOKIA 3110 и не може да се върже към оператора. Изписва NO SERVICE? Пробвам да се закача ръчно от настройките, но пак не става.Набира само 112.
×
×
  • Create New...