Jump to content

F.i.f.o.

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Allroad

Персонална информация

  • Локация
    Ruse

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

F.i.f.o.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. F.i.f.o.

    Снимки на А6 4G

    Нови джанти за лятото
  2. Сега си направих колаж от два клипа с инфинитито и аудито снимани на един и същ път с един и същ телефон. Интересно как субективно съм решил, че Аудито свети по-лошо. Гледам сега…. броя чертички по асфалта, колчета в банкета…. Аудито осветява по-добре навсякъде! Само че, свети по-слабо. И двете коли са с регулирани фарове. ЛЕД фара обаче може да се направи да свети доста по -високо без да заслепява.
  3. F.i.f.o.

    Интересни кодинги

    Кодинга при мен не сработи. Записа си новата стойност и пак същотото. При мен гасне, когато при отворена врата се пусне спирачката. Ръчната не е фактор, позицията на скоростния лост също. При закопчан колан обаче, не гасне.
  4. F.i.f.o.

    Интересни кодинги

    Това аз не можах да го спра по никакъв начин. За сега, решението ми е да слагам залъгалка на колана, когато знам, че ще излизам от колата и искам да работи.
  5. Ако караш 10к на година…. иначе - печката! карам този модел но не бих казал, че съм запознат с него. Моите впечатления са 1-Преди карах инфинити бензин, това е с по-евтини части по-принцип. Чупи се повече. По-бързо се поправя 😂 2- моето е с лед фарове - светят по-лошо от ксенона на инфинити. Особено в мокро време. По-силно- да! Но по-лошо! Цветната им температура е много висока и светлината се губи в мократа настилка. Другият им проблем е, че имат тъмно петно на 10 и 2 часа. В някои завои караш с видимост 20-30м 3- моята не тече там 4-зф кутията е много добра. Имам я и на Додж пикап също никакви проблеми. 5. +Магистрална кола, стабилна, тежка, удобна, много комфортна с въздушното окачване, върви прилично (без спортни амбиции) и същевременно не е нито прекалено шумна нито ти бърка в джоба ако караш по-бързо, 4х4-то е много добро. Круиз контрола не е лош. Тегли леки ремаркета(мотори) или каравана с лекота. -чупят се от време на време някакви неща- не ме е оставяла на пътя де. Задните седалки не са удобни. Боята е с ниско качество и се люпи лесно от камъчета, предното стъкло също се дере лесно, лед фаровете не светят добре. ако не ми се налага да карам по 50-60к на година бих я заменил за 3.0тфси или 4.0тфси
  6. Диагностиката не казваше ли обтегача до къде е?
  7. Точно преди 3/4 дни го оправях този проблем. Аз откачих подканика, махнах капачката зад фара и с пистолет за горещ въздух му направих 3х10минутни терапевтични сесии. Нагрявай внимателно, постепенно, отдалеч, отвътре и отвън, отгоре и от долу също. Идеята е да загрееш достатъчно добре целия фар за да няма студена повърхност никъде във фара, на която да кондензира влагата. След като изчезна влагата от стъклото, аз продължих още 5/10мин и след това го затворих топъл. ПП Не е лошо да се огледа причината за да има влага. При мен се виждаше как лепилото/силикона на стъклото се е свило и е направило цепнатина.
  8. Това което искам да направя е в режим “dynamic”, колата да е с 2/3 сантиметра по-ниска. Същевременно, другите режими да останат на височините на които са настроени. Видях как се прави през VCDS всички режими да станат по-високи/по-ниски. Тази манипулация обаче, на практика казва на компютъра, че сензора отчита примерно 20см височина, докато тя реално е 15см. Ако направя това, в режим allroad колата също ще е с 2/3см по-ниска, а аз не искам, защото минавам през една разбита отсечка, която всеки ден ще ми кърти корите.
  9. Как мога да направя нивото на окачването при “динамик” по-ниско, без да променям нивата на другите режими? Става дума за allroad.
  10. F.i.f.o.

    Снимки на А6 4G

    Хайде, вече и аз с 20 цола
  11. Видях че, в джукбокс-а има плейлисти с рейтинг: 1 звезда, 2 звезди... Как се дава рейтинг на дадена песен?
  12. F.i.f.o.

    Снимки на А6 4G

    Да раздвижа темата с една облещена физиономия 😁
  13. Търся да купя 20 цолови джанти може и бартер за моите 20 цолови от лексус 5х114.3
×
×
  • Create New...