Jump to content

Dulevv

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    B8 2.7

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Dulevv's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! волана на а4 б8 не се отключва и колата не пали, случва се често и трябва с часове да я мъча докато запали. Мисля , модула който заключва волана или гълтача? Къде във Варна може да помогнаг?
  2. Почти година карам без Дпф , дросел и ЕГР. Radeff Garage във Варна! не щади пари при спирането защото е рисковано.
  3. Карай , тя колата ще ти каже , като трябва да смениш свещи.
  4. Dulevv

    Head lamp converter

    Когато запалиш ксеоните се свалят после повдигат, това е , може да го спреш от MMI ако прецениш. аз го ползвам
  5. Левият ми ЛЕД не работи по някога и дава грешка вътре на таблото , след престои паля и всичко е ОК. Гасне през месец.
  6. 650лв общо за всичко ми дадоха като цена(двиг масло , филтри , автомат , филтри и труд) благодаря на всички отзовали се!
  7. Dulevv

    грешка TPMS

    И на мен ми пищи през +-10 дни .. нови зимни гуми ,а на летните нито веднъж не ми е пискало! много ме ядосва и постояно помпя и нулирам...
  8. Dulevv

    Дросел клапа

    Здравейте! при проблем с дросел клапа бе почистена и зъбците (вътре) подменени , но “джеки чана” отново светна. Вариянтите ми са три: нова клапа, втора ръка клапа или софтуерно и механично изключване на клапа! Интересува ме , удачно ли е изключване на клапата и премахването й при Автоматик? благодаря!
  9. Здравейте. Успешна 2021! Интересувам се от смяна на масла, какви финанси да си приготвя за двиг.масло и масло в Ск.кутия? автомобилът ми е а4 б8 2.7 дизел 2007. благодаря!
×
×
  • Create New...