Jump to content

Enthusiast2231

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Enthusiast2231's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти, колега, благодаря за бързия отговор. Не е светвала лампа на Аладин или каквото и да било лампа по таблото, нито е имало признаци или знаци за грешки. Колата единствено се '' задави '' преди ( или по време на ) гасненето. След това въртеше, но не палеше.(Пробвах 2,3 пъти)
  2. Здравейте, колеги. Първо - честита Нова година на Всички, пожелавам ви всичко най - хубаво и по - малко проблеми с аудитата ! Сега да си дойдем на думата - наскоро закупих а4 б7 2007г 2.0 TDI, автомат.(Има - няма 1 месец) Веднага след покупката колата бе обслужена напълно, масла, филтри, антифриз, ангренаж, ремъци, всичко сменено. Преди няколко дни ( 31.12 ) ме остави на пътя. Ситуацията - след ~70км. колата гасне в движение и не запалва повече. На място установихме, че ангренажа е разхлабен. Колата се взе от пътна помощ и се върна в Пловдив няколко часа след аварията. Днес '' получих '' една '' бърза присъда '' - блокирал вал след което се счупва шпилката на обтяжната ролка. Въпросът ми е - къде може да се '' крие '' проблемът, дали в предишно обслужване, дали нещо '' скрито '' или друго, и каква сума ще е ремонтът(приблизително), ако някой се е сблъсквал с такъв проблем.
×
×
  • Create New...