Jump to content

Diego perez

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a3

Персонална информация

  • Локация
    burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Diego perez's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрабейте Колеги! Из Форума има някъкви изкази по същата тема но НЕ и конкретни отговори!!! Така, че моля който е разрешил следният проблем при ауди а3... трудно палене когато колата е студена, при мен обикновенно сутрин се получава! КОлата е АУДИ А3/ 1.6 1999 бензин е трудно паленето! Колата пали от 2 3 път, гасне и се получава някъкво пукане, тряскане при самото запалване на колата и като подам леко газ е пак готова да изгасне!?Но преди да дам на контакт натискам педала на газта, да пропадне леко, завъртам да паля и запалвам, получава се много леко зачудване да изгасне колата, но не загасва и даржа педала на газта докато поработи малко!!!! Но не ми допада този вариант да го правя всеки път!!! Смени съл: температурен датчик, дросел клапата е чистена, дебитомерът работи перфектно, бензинова помпа сменена кабели на свещи, свещи! Моля някой да каже точно в какво е проблема, че идва зимата и сутрин паленето ще стане невъзможно!!!
  2. Колеги искам да ви попитам при мен имам следния като запаля колата когато е като е студена,трудно пали и неможе да се форсира и така докато загрее малко после няма проблеми Какво трябва да направа за да отстрана проблема? Колата е AUDI A3 benzin 1999 година
×
×
  • Create New...