Jump to content

Paco_vn

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Paco_vn

  • Рожден ден 10.02.1993

Друго

  • Kaра
    Ауди а6 C6 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Varna
  • Интереси
    Електроника, токове

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Paco_vn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Там е работата че не винаги мога да поддържам тази скорост, а постоянно газ спирачка и пак газ... Днес карах 160 продължително и разхода слезе на 8.2 за 100 км дали съм натиснал 3-4 пъти спирачките , явно този мотор трябва да се кара по бързо... Дюзите ги проверих на стенд след като я купих са си в норма. Според мен има и от кофти дизел. Зареждах Марешки и Шелл колата върви мудно... Вчера и сложих на Газпром - коренна промяна.
  2. Здравейте! А6 2.7 Тди 190hp multitronic 7 скорости. НЕ мога да разбера защо толкова е висок разхода... С алуминиеви джанти съм 16ки 225 55 16, Гумите са рънфлат, Карам си нормално 100-120 на круиз контрол Разхода не пада под 8.6 ако карам като пенсионер 80-90 пада на 7.4. Като карам смесено пример около 80 км извън града и 20 до 30 в града Разхода не пада под 10.5л Възможно ли е да е от гумите?
  3. Добро утро, иска да попитам; Имам обслужваем акумулатор, възможно ли е да го сваля и да го заредя? Ще трябва ли да се адаптира после?
  4. Относно соларния шибедах, забелязах днес когато беше топло около 15 градуса във Варна. Когато изгасих двигателя самия климатроник взе да духа студено . Това е при загасен двигател и изваден ключ.
  5. Как стои въпросът с соларния шибедах? Как се настройва, какво зарежда?
  6. Здравейте, не мога да вляза в зеленото меню на колата, гледах супер много клипчета и резултати няма... Моля за идеи как да го отворя?
  7. Здравейте! Имам следния въпрос, когато заключа и отключа колата от ключа задната врата зад шофьора не се отваря от вън , а само от вътре !? Някой имал ли е подобен проблем?
  8. Собственикът ми каза че е била лизингова в Италия и на всяко проверка е минавала през официален сервиз. Има от 2км до момента пълна сервизна история и фактури за подменени части.
  9. Присъединявам се към колегите, днес купих 2008г 2.7 Тди 190 КС а6 ф6 Мултитроник. Кутията включва без да се усеща , връща по същия начин. Веригите да сменени на 130 000км. Има фактури. Собственикът каза че в бг няма хубае дизел и е хубаво на 70 литра дизел да се долива 100-150 грама (милилитра) червено двутактово масло в резервоара.
  10. Аз ще ходя с механика на място да я пробва той , да я гледа на компютъра.
  11. Здравейте, нов съм в форума, прочетох доста неща за Audi a6 c6 4f . Утре отивам да взема една, автокъщата има фактури за обслужване на колата и сервизна история. Въпроса ми е трябва ли да сменя маслото и веригите? Вчера я запалихме на място не се чуваше шум от веригите, Работи равномерно.
×
×
  • Create New...