Jump to content

Krasi_75

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 4 F

Персонална информация

  • Локация
    Габрово

Krasi_75's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Krasi_75

    Утечка в радио модул

    Благодаря за мнението! Сега,като се замисля май си прав😂 Ама аз съм в още по голям шах😥
  2. Krasi_75

    Утечка в радио модул

    Интересно тогава,защо ако два дни не карам и акумулатора пада,а сега съм извадил въпросния бушон(на радио модула)и всичко е наред!?
  3. Krasi_75

    Утечка в радио модул

    Мисля,че нормалната е до 0.005,а при мен пулсира на 0.01-0.07 при включена и изключена аларма. Преди да заспят модулите е 0.5А и след около минута заспиват всички без радио модула.
  4. Здравейте! Забелязах,че от известно време ми пада акумулатора! След като премерих за утечка установих,че има такава пулсираща м/у 0.010 до 0.07A.Започнах да търся причината и след като извадих бушон,който се намира в дясната част на багажника и е 5А,утечка та изчезна.След това започнах проверка на модулите в лявата част на багажника и като извадих захранването на радио модула утечката изчезна.Реших да си закупя друг радио модул,но се оказа,че и при него ситуацията с утечката е същата(пак я има).Радио модула не заспива!Става въпрос за Ауди А6 4ф 3.0ТДИ В голям шах съм и ще се радвам за всякакви мнения и помощ. Предварително,Ви благодаря колеги!
  5. Здравейте! При мен проблема е, че не мога да си извадя диска,нито мога да вкарам друг. Някъде четох,че трябва да се активира(разреши) изваждането. Ако някой знае как става ще съм благодарен да сподели!
×
×
  • Create New...