Jump to content

Salfie

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Salfie

  1. @Shahinyan Здравей! Моля да споделиш ако си минал през КАТ, как се е развила ситуацията?
  2. @head_up Обмислял съм го и този вариант, ако не представлява трудност за Вас, може ли да ми изпратите линк или повече инфомрация относно как стават нещата и от къде сте закупили софтуера + кабела. Благодаря за информацията
  3. @CVT Благодаря за информацията!
  4. Здравейте! Четох из форума статии за компютърна диагностика, но те се доста стари като материали и снимките и линковете, които са се пращали, в момента не са актуални, затова отварям тази нова статития, с надежда, че някой може да ми помогне да си активирам VCDS. Купих си OBD 2 ELM 327 V1.5 USB кабел от aliexpress, който дойде с диск и инструкции как се инсталира. Реших като начало да следвам инстркуциите и да се опитам да инсталирам драйверите от диска и там програмата, която върви с кабела. Програмата е "ScanMaster-ELM", при нея нещо удрям на камък, но както и да е.. Реших да пробвам с още една програма, която бях инсталирал и бях активирал: Deplhi 2014, с нея ми правеха диагностиката на колата, но уви и с нея не стана. След което се опитвах да иснталирам и VCDS кракнати версии, с които също нищо не се получи. За момента си мисля, че в кабела е проблема. Ако някой може да ми обясни малко повече относно тази тема ще бъда благодарен.
  5. @bsdnikolov съжалявам че пак Ви занимавам, но може ли да ми кажете кое е най-добре да търся ?
  6. @s7r3l0k @bsdnikolov Много ви благодаря за темата и за мненията, несъмнено ще опитам да я сменя. Това което забелязах че повечето колеги в онази тема бяха запознати с VAG - COM програмата. Аз не съм се заниавал с такава вид дейност и съм си поръчал obd2 и съм си изтеглил 2 програми: delphi 2014 release 2 и VAG - COM realease 409.1-US, дали ще стане с тези 2 програми. Все още чакам кабела да ми дойде от aliexpress. Как бихте ме посъветвали да търся: Само помпа за централно заключване с кодировка за модул от бракувана кола Помпа за централно заключване с дистанционно/и (1 или 2) от бракувана кола Питам, защото в някои теми четох, че колеги са си поръчвали дистанционни от aliexpress и са останали доволни.
  7. @s7r3l0k Здравей! Прочетох относно темата и открих че моята помпа е: 8L0 862 257 L, в сайта: https://www.digakom.de/dotcom/details.php?TYP_SORT=A&row=8L0 862 257 Lпише че няма радиоприемник. Та варианта ми е да купя 2 дистанционни с помпата от бракувана кола и да я сменя и да обуча ампулите към моя компютър и после да ми нареждат само ключа? Така би ли станало?
  8. @s7r3l0k благодаря ще потърся !
  9. Здравейте, колеги! Някой, който е по-запознат по темата с модулите за отключване и заключване ще може ли да сподели за тях повече информацията. Как да разбера моята кола с кой тип модул е? Как да намеря дистанционно от същия тип? Как да се сдвоят? Колата е audi a3 8l 1.6 74kw Благодаря предварително!
  10. Здравейте! Преди месец си купих ауди а3 8л. Проблема е че има само 1 ключ, който е обикновен, без дистанционно управление за отключване и заключване. Има ли вариант да купя от друга кола ауди а3 8л, ключ с дистанционно и да го приспособя към моята. До колкото съм запознат съществуват и универсални ключове за дистанционно управление (китайски), но предпочитам оригинален ако е възможно. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...