Jump to content

chanko

Members
  • Мнения

    229
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно chanko

  • Рожден ден 27.05.1976

Друго

  • Kaра
    audi 100 2.0 Avant

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

1656 профилни разглеждания

chanko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. chanko

    хидравлика 100

    АЦЕ колегата от Пловдив продава с отстъпки за колеги от форума. Точен и коректен
  2. Пуснете една две снимки да видим, че ми стана интересно.
  3. Това е разликата. Цитиране на предходно мнение!
  4. При мен с този проблем се оказа Датчик на Хол . За около 65 лв. ми излезе, По добрия вариант е с цяла букса , тоест да не е от тези дето има видими кабелчета надолу към корпуса.
  5. Колега имах проблем като твоя, че и по зле. От 5 г. карам Ауди със същия мотор и година. Трябва да ти кажа, че проблема го реших, след като ми спряха бензиновата помпа да работи, когато я стартирам и карам на газ. Сега въври така " както не е вървяла ". Когато искам на бензин превключвам на бензин. Това е.
  6. Не разбрах от къде си колега? Има съфорумци почти от всеки град. Аз лично докато намеря майстор тук във Варна мина доста време. ПИТАЙ преди да отидеш на майстор. Това е истината. за Варна сервиза е Art Racing. Намира се до х-л Адамо в бившия ДАП.
  7. БРАВО . И аз карам такава от 4 год. Има нещо особенно в този мотор. Да, дразни ме когато реши да прави магарии, но както каза колегата всичко е от МАЙСТОРИТЕ които много разбират на мех. инжекция. Иначе съм много доволен.
  8. Къде се намира този майстор от Варна, защото никой не иска Ауди 100 2.0 16v ACE да се занимава, особенно ако има газ.
  9. chanko

    Ауди 100 ACE

    Вървенето на бензин и нивомера спряха в един ден.Помпата праща гориво след като проверих преди и след горивния филтър , но не съм замервал с какво налягане..
  10. chanko

    Ауди 100 ACE

    Здравейте.От скоро нивомера на бензина не показва.Бензиновата помпа може би не подава достатъчно налягане.До скоро палеше на бензин и вървеше.Сега не.Карам я основно на газ.Въпроса ми е дали нивомера не отчита ниво и това да съвпада с проблем с помпата?Благодаря. От време на време както я карам на газ и започва да забива, все едно се задавя и замирисва на недоизгоряло масло и бензин.Поне така ми се струва.Прави го и на място и в движение.
  11. на Ауди 100 2.0 16 в 1993 пише 600 гр. + 50 .Пише го на лепенка под капака.
  12. Имах проблеми когато времето застудееше като твоите.Моя се оказа от Датчик на Хол след много мъки на търсене ;-).ACE мотор.
  13. Какъв двигател има .Код на двигателя?
  14. Колко струва датчика колега ?
  15. Здравко свърши работа.Презапоихме студените спойки там където имаше нужда.Цялата работа отне час.Всичко е Ок сега
×
×
  • Create New...