Jump to content

medalow

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 Avant

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

medalow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добре, но в крайна сметка измежду трите варианта: - AMI втора ръка - MR 12 Volt - Китаец с тъчскийн и директно стриймване от него Кое се е доказало във времето като най-добрата опция в съотношение цена/качество? Смисъл, ясно е, че китаеца изглежда добре и е гъзария, сякаш си в кола от 2016-та година, но доколко са надеждни и издръжливи? Не се ли прецакват от високите температури през лятото и минусовите температури през зимата? Качеството на звука по-добро ли е от MR 12 Volt? Чета вече 2 месеца и сякаш всичко е компромисен вариант... Ако ще сменям колони и добавям буфери и усилватели, давайки камара пари, кой от трите варианта по-горе би допълнил най-добре новите колони?
  2. @sunshai, Благодаря, но септември ми идва далеч.. 😁 Авал ми предложиха за блутут модул MR 12 Volt за 450 кинта. На същата цена ще се върже и оригинално AMI втора ръка с допълнителен блутут. Някой да има наблюдения кой от двата варианта си заслужава повече? Особено при конфигурацията спомената по-горе с 4 каналния усилвател и моно блок за субуфер в багажника?
  3. @sunshai, ти любителски ли се занимаваш с тези неща? Търся си някой, който да направи точно това, което си описал по-горе... В района на Пловдив/Пазарджик... Аз не разбирам и не се наемам сам да си ги правя тез щуротии... Може ли да ме насочиш?
  4. Здравейте колеги, Търся алуминиева "тава" за преден ляв амортисьор. На прикачената снимка се вижда, че от моята липсват части. Колата е AUDI A6 4F AVANT 2.7TDI - 2006 г. Моля за предложения на ЛС с цени и срок на изпращане/доставка. За района на Пловдив - мога да дойда на място. Благодаря!
  5. @wawa, много полезни коментари. Аз отскоро съм собственик на А6 Avant, което е с базова аудио инсталация и търся точно нещо такова - място с професионалисти, където да направят всичко от-до и като си дам парите, да остана доволен. Дали имаш впечатления - между Авал и Авител има ли осезаема разлика в качество на работата и цената? Също, ако имаш и други предложения, ще се радвам да ги споделиш!
  6. Здравейте, Търся оригинален теглич за А6 AVANT 4F 2006г. За предпочитане от тези с електронното прибиране/пускане. Очаквам предложения тук и на ЛС. Благодаря!
  7. Да, но въпроса ми е конкретно, дали е било възможно такава решетка да е била поръчана от първия собственик на колата, като допълнителна опция. Или всичко е афтърмаркет? Дали някой от форума е наясно?
  8. Здравейте, Благодаря за коментарите! Преди да си дам парите, планирам колата да бъде огледана в мой сервиз + пълна компютърна диагностика. Така че няма къде да се скрият много от възможните проблеми. Просто ми е любопитно, на какво ще попадна. А когато е с тази решетка, ми харесва повече..пък не можах да намеря информация по темата.
  9. Е добре де, генгбенгчо, качи моля те някоя снимка на лъскавия шлеп. Може пък да ми хареса.
  10. Здравейте, Търся да закупя AUDI A6 C6 4F S-LINE Avant. Изисквания: - Дизел 3.0 (може и 2.7 само ако ми хареса колата) - 4x4 - Черен цвят - Комби - Салон в тъмен/черен цвят. Не е задължително да е кожен. За предпочитане е кожа+плат. - БЕЗ махагон в интериора - Ако има шибидах още по-добре Удобни региони за оглед: София, Пловдив, Смолян Благодаря!
  11. Здравейте, Нов съм в света на АУДИ и в момента разглеждам и обмислям покупка на Audi A6 C6 4F Avant. Като цяло се ориентирах какви са болежките на тези автомобили, и въпросът ми е конкретен. Какъв е "филма" с тези екземпляри, които са с готината S-line предна решетка, спрямо обикновената? Има ли наистина такава решетка, която се поставя заводско, ако първият собственик си е платил за това или всичко е афтърмаркет - т.е. вероятността да са удряни да е голяма? Ето и примери: S-Line решетка: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11595001427588963&slink=jbxjsn Нормална решетка: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11611330414453888&slink=jbxjsn Ще съм ужасно благодарен на аргументирани и компетентни мнения по въпроса! Благодаря!
×
×
  • Create New...