Jump to content

Delyan.Cvetanov

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI А6 4F Allroad

Персонална информация

  • Локация
    Своге

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Delyan.Cvetanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @CVT Благодаря колега. За разлика от китайските, сега видях, че върху тях е изписана мощността, която е 1.1W.
  2. Здравейте, някой слагал ли е светлини от този модел и да сподели как ги е подкарал. https://shop.ahw-shop.de/original-audi-led-kennzeichenleuchten-set-a3-a4-a6-a8?c=4702 При мен не тръгват и изглежда трябва да сложа допълнително съпротивление, защото при включване мигват и след това изписва грешка. Като "оригинален" артикул очаквах да не се налагат допълнителни интервенции, но явно няма да е plug and play. Благодаря на отзовалите се
  3. Ето от тук може да се свържете с тях: https://prokanalbg.com/услуги/откриване-на-теч-в-кола/ Иначе сервизът се намира срещу Дару Кар в Дружба 1.
  4. Здравейте, Малко инфо по темата. Проблемът се оказа в уплътнението на черната кутия с буксите към купето под стъклото. В последно време забелязвах, че мокета се мокри и в краката на водача и сега съм объркан дали и преди не е случвало, защото като че ли много бързо съхне в тази част, докато в задната мокрите петна си стоят дори и след дълго време без дъжд. Но по - интересен е начинът, по който диагностицирахме теча. Намерих човек, който има машина за пушек, както в клипа на колегата ivo totev. Наложи се два пъти да я пуска, докато не изкара дим от проклетата кутия, но резултатът беше налице. По този начин открихме и друг теч, който пълни задната врата с вода. Явно след смяната на третия стоп е започнало да пропуска от там. Като цяло съм доволен от резултатите, а пък става бързо и лесно откриването на такива проблеми. p.s. Сервизът, който помогна, се намира в София.
  5. За рейлинга не съм се замислял, но как да го проверя 🤨? Звучи логично, не знаех че има тапи на купето.
  6. Забравих да спомена, че в прага под тази врата имам малка дупка вследствие на тежък офроуд, но в дъжд колата не е карана за да се пълни оттам. Свалянето на мокета тежка процедура ли е? И аз си мислех за този вариант, но все се надявах на по-лесно решение. Третият стоп смених наскоро с чисто нов. Надявам се да не е оттам, защото проблемът е по-отдавна. Имах случай на вода в задната врата, но махнах тапичката и се изтече. Сега там няма вода. Покрай акумулатора е сухо. Цялата кола съм оглеждал, най вече отпред, но единствено това място се мокри. Вероятно някъде отпред се пълни, защото на снимката колата е под лек наклон. Предишният случай беше същият, водата изтече когато нивото на предницата е по-високо.
  7. Вече огледах предното стъкло за нещо подозрително около него, но не съм и специалист за да дам адекватно становище. Стъклото е оригиналното. Течността не съм забелязал да свършва бързо, но редовно си почиствам стъклото на бензиностанции и не я ползвам интензивно. Все пак ще проверя нивото, но все си мисля, че вече отдавна да е свършила при такъв теч.
  8. Здравейте, за да не отварям нова тема пиша в тази на колегата. До сега такъв проблем не съм срещал във форума. След силен дъжд се мокри мокета на пасажерското място зад шофьора и след шофиране се изтича голямо количество вода от същото място под автомобила. Проверих дренажите под предното стъкло, като наливах доста вода, но всичко изглежда наред отпред, тъй като водата се изтича от предната част на колата. Отворът на малката пластмаса под чистачката не е запушен, улеят също. Има малко боклуци, но като цяло водата изглежда не се задържа. Предното стъкло е оригинално. Шибидах нямам. Някой с идея от къде може да идва проблема, защото едвам изсъхна мокета и сега отново е мокър, а и таванът изглежда започва леко да се отлепва от влагата. Благодаря предварително
  9. Някой знае ли дали може отделно да се намери въпросното лостче? Аз за момента нямам успех.
  10. Не са втулки, не е и щората. Окачване ще да е. @Delyan.Cvetanov
  11. Здравейте колеги. Някой може ли да оприличи на нещо този шум, за който говорите? При мен има някакъв отзад в купето, който за момента не откривам, но звучи все едно триене на гума в пластмаса, и както казва колегата, чува се ясно най - вече когато минавам през легнал полицай. При малки неравности почти не се забелязва. Окачването е проверено в сервиз и е бетон. Колата е олроуд 4ф.
  12. Продавам комплект ксенонови тунинг фарове Angle Eyes за Ауди А6 Ц5 модел 1997-2001, преди фейслифта, за крушки D2S и H7. Единият фар е чисто нов, не е монтиран никога. Другият е като нов, но има отчупена пластмаса, която може да бъде възстановена /вижда се на една от снимките/. Фара е без следи от употребата, без пожълтяване и драскотини на стъклото. При желание предоставям още снимки. Цена 275лв. за комплекта. Телефон за връзка: 0884688449
×
×
  • Create New...