Jump to content

petar.trendafilov

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а4 б7

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

petar.trendafilov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, в случая мигането на скоростите и това, че всички системи светеха по таблото, нямаше нищо общо със скоростната кутия. Благодаря много на колегата Borislav86, който ми се обади веднага и сподели през какво е минал, докато открие проблема, моят се оказа абсолютно същият, а именно, забелязах, че на таблото не светва единствено лампичката за подгрева, смених реле 614 (релето на подгрева), което се намира под компютъра на колата и тя запали на секундата. Въпреки това, колегата CVT е прав, че на първо място е диагностиката!
  2. Така е, прав сте, без диагностика няма да се предприеме нищо по колата! Но това не пречи колегата да сподели, какви грешки е имал и какъв е бил в последствие проблема, просто хората с подобен проблем да си имат едно на ум и ако нещо дребно, да проверят дали няма да се реши по подобен начин, че обикновено много от майсторите, като излезне нещо, като грешка и се хвърлят да сменят веднага всичко с ново и накрая се оказва, че проблема въобще не от това. Най-пресният ми пример е с друг автомобил, на един светофар ми отказа хидравликата, волана едва се въртеше понеже е с електрическа рейка. Веднага отидох в един доста хвален сервиз, след 30 минутно лутане около колата и диагностика естествено ми казаха, че рейката е заминала и ще ми струва 1200 да си купя нова (без труд) и въобще да не търся втора употреба, защото не се знае дали няма да е повредена и тя. Естествено не съм купувал нова, а потърсих друго мнение и накрая се оказа, че проблема е от един бушон.
  3. Здравей колега, аз съм с а4 b7 2.0 tdi милтитроник, от известно време ми се появи същият проблем, понякога започват да мигат скоростите и не пали, след малко изчакване се оправя, но от два дни мигат постоянно. Мислех че е от акумулатора и просто не достига стартовия ток, понеже моя е остарял вече и сложих друг да пробвам, но проблемът продължава. Нямам възможност да я закача вмомента на компютър, но ми е интересно от какво може да е, би ли споделил дали си открил проблема при твоята и на какво се дължеше?
×
×
  • Create New...