Jump to content

Kiro.spasov

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi_a8_d3_4.2_TDI

Персонална информация

  • Локация
    Хасково

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kiro.spasov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не е пушила загряла. Напоследък като я запаля я наблюдавам к като пътувам като пристигна не я гася пак слизам да я наблюдава .Пуши при палене на студен двигател.
  2. А в такъв случай като загрее добре няма ли да пуши тогава. Интересно е че пуши на студено за около 5 мин.
  3. Здравейте колеги. Колата е 4.2 тди лятото ми светна лампата за ниско ниво антифриз долях му хвана около литър. До нова година се повтори случката още 2 пъти километрите изминати са около 4000.Радиатора намерихме че на едно място има лек теч-сменихме го с нов. Но колата пак губи антифриз и може би от 2 месеца не всеки път но от както стана по студено понякога като запаля почва да пуши бяло за около 5-10 мин на място след което спира.колата се кара събота и неделя само.Сега събота и неделя пътувахме с компания зад мен караше приятел и гледаше в движение не пуши изминал съм 550км и нивото е паднало около половин литър . Майстора казва че най вероятно е пукната главата ...от там ми изниква въпроса няма ли да го прави постоянно това пушене. Няма ли да меши маслото. Някакви идеи ако някой сподели ще съм благодарен.
  4. Kiro.spasov

    Грешка

    Три пъти ми я направи тази пакост никакви грешки няма записани.при мен при подаване на много газ с кикдауна святка и остава на същата скорост при гасене и палене се оправя .горе-долу от половин година не ми го е правило
  5. Kiro.spasov

    Грешка

    Няма грешка .Моят майстор я закача с 2 диагностики и нищо не можем да намерим записано,кадърен е и винаги той си ми потдържа колите. От какво може да става така къде да се насочим.
  6. Kiro.spasov

    Грешка

    Здравейте колеги. За 2ри път колата ми прави проблем при връщане на скорост или кикдаун тръгва да сменя и все едно остава на свободна. Да речем със 120км/ч святкат в червено "PRNDS" и колата тръгва по енерция катл оборотите са под 1000 и при подаване а газ си се форсират все едно съм на място без промяна във вървежа. Когато спра загася и запаля всичко е ок. Записани грешки НЯМА Прикачвам снимка в момента на проблема.
  7. Колеги,днес ми изписа "brems light" при проверка на светлините видях че задния ляв вътрешен стоп не работи нито габарит нито стоп,но задна и за мъглата си бачкат.къде да търся проблема дали ако сваля да почистя буксата ще се оправи,или да не са всички на отделни бушони да е изгорял нещо.
  8. Да благодаря колеги. Била ми е в резерва горивото .днес заредих и всичко си заработи.
  9. Разтоянието е същото като когато си заработи предния път ,акумулатора е чисто нов агм, но горивото ми е намаляло близко до резерва утре като заредя ще я пробвам ,дано се окаже от това.
  10. Колеги да се включа и аз. Миналия ден си цъкнах печката от дистанционното за пръв път след 20 мин слизам в колата топло,хубаво абе кефф 😀 така днес пак я цъкам но на дистанционното взе да ми мига червена лампичка слизам след 15 мин студ. Проверих бушона от дясно доколкото разбрах е 42 номер 20А здрав е. Въпроса ми е трябва ли нещо да нагласям през ММИ предварително за да може да ми функционира печката от диатанционното. Благодаря предварително.
  11. Аз пробвах в винта, който колегата е показал махнах капачката от левия край развъртях го 3-4 оборота и багажника взе да се отваря без помощ. Незнам дали това помогна или просто сега задето е по хладно амотрисьорите работят по добре но е факт. Обеснявам си го така че когато багажника почва да се отваря в задния край тези винтчета с капачките отгоре играят роля на опора. 🤔
  12. Побутвам темата, за да споделя и след решението на проблема, а не само да питам за съвети и дим да ме няма както мнооого колеги правят. Колата не съм я закачал на диагностика. От както се появи проблема съм изминал около 20км днес проблема при палене пак си беше наличен но след като заключих и отключих окачването през мми-то всички режими бяха активни. 🤔 Нз как но това се получи. 🤔
  13. Да още е така. Беше ми светнала зелената лампа на таблото. Като я загасих и запалих изгасна. Но по късно видях че опцията дайнамик я няма
  14. Здравейте колеги. Като запаля колата от вчера насам ми зареждат режимите на въздушното без дайнамик. Лифт комфорт автоматик си светят и работят но дайнамик надписа ми е тъмен немога да го задам. Някакви идеи. 🤔 Благодаря
  15. Да на теория дори и пълна кола с багаж и хора може да надвиши теглото на ремаркето НО то е отзад и дърпа колата при ускорение и я бута при намаляне. Доколкото за нагласянето на атв-товърху ремаркето няма как защото е точно преднкя и задния канат опират в гумите 180см атв 180 см ремарке.
×
×
  • Create New...