Jump to content

traper2504

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди 80 Б4

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

657 профилни разглеждания

traper2504's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Щото съм с обикновенно газово с копче и плочка а нямам ламбда контрол.
  2. По червен и дръгия червен с нещо си нямам постоянен плюс , както е писал по горе колегата koko60. Понеже е много къс снопа и с риск да се скъса нещо успях с голям зор да открия на едно място плюс 12волта , но е тънко кабелче и на цвят кафяво.Не съм сигурен дали е то , защото и според моите разбирания плюса трябва да има червен цвят или смесено червено и нещо друго?
  3. Здравейте! Никой ли тук във форума не знае кой пин /цвят кабел/ е постоянния плюс захранващ компютъра на Ауди 80 Б4 2.0 90к.с. АБТ и другия пин на , който идва плюс след подаването на контакт? Рових доста , но при мен снопа от кабели за буксата на компа е много къс и не мога да направя замерванията. Единственно успях да намеря на две места постоянен плюс , но и двата бяха по 8 волта без контакт.Искам да поставя ресет реле за да изчиства грешките , които трупа, когато е на газ и от време на време когато е над 2000 об. мин. сама си подава по малко газ. На бензин нямам проблеми. Рових и в нета за схема на връзките към компютъра , но не мога да намеря.
  4. Не вярвам да е друг проблема защото го прави само на газ. Благодаря ти все пак , някой ден ще опитам , но трбва да ровя и търся схема за да намер къде е +12 в. подадено на компа. Между другото няма ли специален предпазител да захранва само компа за да вържа там релето?
  5. Ок но няма ли след 10 ия километър пак да натрупа грешки и да започне пак ония номера отвово да си подава сама газ?
  6. До колкото разбрах релето се слага да гаси ламбдата , когато е в режим газ?
  7. За сега все още карам така без реле само обогатих с един оборот газта от утката. Обаче забелязвам ,е доста газ ми гори. Смесено каране към 12 - 13 литра газ горе долу.
  8. Да с реле , но при продължително каране на газ на мн.дълго разстояние няма ли отново да натрупа грешки и от там пак да се повтарят чалъмите?
  9. Благодаря колега VBI ! Понеже друго не остана и тъкмо това съмнение споделих днес на един колега от Варна , на който помогнах за централното заключване. Скоро бх обогатил малко газта , като развих с оборот и половина от Утката и забелязах , че положението се подобри. Утре ще се занимая с настройката на газовото и после след тестове ще пиша отново за резултата. Ако не може и реле да сложа. Поздрави от южното черноморие!
  10. Направи ми впечатление , че този номер го прави само на газ.
  11. Продължаваш да се надуваш , не помагаш , а задаваш тъпи и елементарни въпроси.
×
×
  • Create New...