Jump to content

Venko_1

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A2 1.4i

Персонална информация

  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Venko_1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Venko_1

    ESP странен проблем

    Един англичанин обясни, че е изследвал проблема в дълбочина и е остановил, че се появяват микро пукнатини в спойките на електронните компоненти на Yaw сензора- като се презапоят всичко се оправя. Отворих моя счупения, нагрях го до 200 градуса с пистолет за горещ въздух и всичко се оправи- сензора работи както трябва ( сега си имам два за разерва:)) Благодаря отново!
  2. Много благодаря! Ще го намеря сензора и ще пиша относно развитието.
  3. Venko_1

    ESP странен проблем

    Много благодаря!
  4. Аз тъкмо пуснах тема за същия проблем - от 2 месеца съм с А2 1.4i и от време на време прави тази щуротия, а грешка не качва което е супер глупаво...Разглобих сензора за ъгъл на положение на волана- всичко ок там. Нещо с ABS-a ще е май - я блок за управление, я датчиците по колелетата... Баланс, реглаж, пълна проверка на ходова част (няколко пъти) и пак така.
  5. Venko_1

    ESP странен проблем

    Здравейте Колеги, Нов съм във форума и моля за помощ. От няколко месеца съм горд собственик на А2 1.4i. Колата е ок с изключение на един досаден проблем- рядко - най-често на дълъг път от самосебе си се задейства ABS помпата няколко пъти заедно с индикацията за ESP и след това звуков сигнал и червен знак за проблем със спирачките+ ESP+ ABS лампи светят постоянно. След като изгася двигателя и запаля отново - всичко е както трябва без никакви лампи и индикации. Проблемът се задълбочава с това, че липсва записана грешка при диагностика - пробвах без да гася двигателя с наличен проблем да закача - и пак не дава грешка (пробвано с различни диагностики). Предположих, че е от датчика за ъгъла на завиване във волана- отворих го - всичко изглежда ок. Моля за някакви предположения и насоки. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...