Jump to content

DREAMORREAL

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от DREAMORREAL

  1. Светна ми чека и не гаснеше цял ден, след което си изгасна от самосебе си, означава ли това че вече няма проблем?
  2. Какво ви е мнението за смяната на маслото на автоматична скоростна кутия на ауди а3 8па спортбек от 2005г 2.0 тди 140кс бкд дск.
  3. @jon_jinas на около 10к са и двете масла. Благодаря ти пак! Много си полезен !
  4. @jon_jinas Добре, благодаря ти пак, беше ми много полезен ! може да ти е смешен въпроса, но мога ли някак да видя в какво състояние е маслото сега на скоростите? защото съм нов собственик на колата казаха ми ме скоро е менено, но на двигателя видях днес че е вече черно
  5. @jon_jinas Добре, благодаря ти! Забравих да спомена, че двигателя е бкд 2.0 140 кс Може ли да ми кажеш колко литра събира и колко пари ще ми излезе?
  6. Имам ауди а3 8па спортбек от 2005г с автоматични скорости, какво масло да сложа и колко пари е?
  7. @hla_has 😀😀😀😀😀 При офроуда вика. Беха криви и двете джанти от пред.
  8. значи ходих на стенд, сега колама е много по добре, но пак го има това мн леко треперене на волана към 70км и на предницата се едно пътя е леко неравен и е като че ли е на оборот на гумата. на по ниска скорост или по висока го няма.нз дали си внушавам... но като от 70км пусна газта и колата намала май се усеща мн леко повече.
  9. @gmanev Добре, първо това ще пробвам. Благодаря за съвета, найстона оценявам, че се включи в темата! Отворен съм за още мнения.
  10. Здравейте, преди няколко дни, дадох колата си на моята приятелка и та зе че излетя от пътя с около 70км/ч. Спряхме се в едно поле, нямаше неравности освен едни пръчки който ми потрошиха бронята от пред. След това, колата леко завиваше на ляво а волана беше мн леко на дясно, и колата леко тресеше при скорост от 50км/ч. с един приятел ходихме в неговия сервиз и на ръка опитахме леко да изправим предницата(стенд) и волана на ръка, резолтат имаше, сега предницата и волата вибрират доста леко при скорист около60/70км/ч много леко се усеща. въпроса ми е дали ако я откарам на стенд ще се оправи или това е признак за друг проблем? Колкото по бързо карам толкова по плавно все едно става всичко по нея.
  11. Търся броня за sportback от 2005 г такъв цвят
  12. Имам автоматик, като дам газ на педала има и "втори" натиск с който педала пада повече и съответно колата трябва да се "изреже почеве" как се нарича второто разделение? Също така някак си не усещам разлика на 2.0 тди 140 кс дали е натиснато разделеноето за нормална газ и дали и въпроснния втори разделител, незнам как да го кажа ... карал съм и бензин автомат и там има разлика осезаема а на дизела не намирам, дали е проблем при мене ?
  13. Ами уж ми казаха че е нов бил на макс година нз, ами не съм го замервал... въртеше доста добре стартера, с ток от приятел пак не се стартира двигателя... стартира когато му пръснахме един специален спрей в въздушния филтър и мо даде ток и след малко запалихме. сложихме я на ВАГ и няма грешка поне така показва. Един привтел ми каза, че може да връща гориво ако е под наклон и да смука въздох. но незнам.
  14. Имам автомобил Ауди а3 от 2005 година 2.0 тди 140 кс. Имам го от 3 месеца и до сега съм го карал всеки ден. Преди няколко дни не ми се е налагало да карам колата, и седя така около 3 дена, след което исках да я запаля, но не запали, стартера си въртеше доста обедително, но не палише... Акомулатора падна разбира се, и след това единствеия начин да я запаля пак беше с ток от акумулатора на приятел и с един спрей който се впръсква в въздушния филтър, след което запали и сега пак я карам всеки ден и няма проблем, идея от какво може да е, защото не ми се кара по сервизи в който ще и измислят 100 причини... Колата е автоматик. Друга информация която да ви дам сега не мога да се досетя, но питайте, ще се радвам на всеки съвет, благодаря!
  15. Здравейте ! От днес ползвам навигацията на ауди а3 от 2005г мми навигейшън плюс... искам да попитам ... 1- как мога да изкарам на екрана който е до километража колко километра ми остават с горивото(както си беше до сега) защото сега след като сложих диск с картата на бг и ми излизат улиците на това място. 2- защо толкова бавно зацепва къде се намирам около 5м и трябва. нормално ли е тва?
  16. може да ти е проблемен сензора
  17. едит , отворих багажника затвприх го и се оправи хаха
  18. едит, за да се заключат всичките врати трябва да врътна ключа 2/3 пъти , иначе само на шофиора вратата се заключва
  19. Здравейте, без видима причина всички прозорци на колата спряха да работят от копчетата, иначе си светят, също така колата не иска да се заключи и отключи от дистанционното на ключа, дали е от бушон ? с ключа вратите се заключват колата е а3 2005 г
  20. DREAMORREAL

    audi a3 2005 navigation

    Здравейте момчета, нов съм в форума. преди няколко дена си взех ауди а3 2005г но навигацията ми търси диск... искам да знам дали колата има гпс антена щом има audi navigation plus ?
×
×
  • Create New...