Jump to content

Ivaylo97

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a6 c6

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ivaylo97's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Значи да разбирам ,че вариантите ми за бензинов мотор са 2.4 и 4.2 и в краен случей 3.0 дизел. Тъй като 3.2фси не го харесвате.
  2. Не мога да кажа ,че целя кой знае каква икономия защото мисля че 3.2 средно градско гори 15-16 поне по моите наблюдения. Но едно е да гори 15 по 1 левче друго е по 2 левчета. А има ли причина всеки да иска да се отърве от тях? Да добавя и това ,че в момента колата ми гори 11 бензин на нормално каране. Не търся 2 тона кола която да гори по малко и тва което предлага този модел ми допада,но работата е там че не харесвам дизеловите двигатели. Може и да са здрави и надеждни ,но твърде много хора около мен карат дизели (не само Ауди) и доста често имат някакви болежки от сорта на турбо, дпф и така нататък и може би и това ми влияе допълнително да си остана на бензин.
  3. Относно газовото, предвидил съм около 2500-3000лв. Конкретно ме интересуваше дали мога да си намеря читав екземпляр за парите с които разполагам, защото с газов инжекцион средно вървят около 9000-10000лв а само бензин има и по 7к. Въпроса ми беше дали въобще да се втурвам в тея, които са под 8500 без газ.
  4. Следя тея обяви от няколко месеца,ако някой може да изрази мнение. https://www.cars.bg/offer/609ef445ccc7033477429bc2 https://www.cars.bg/offer/6032568b3885f30cb75a7d92
  5. Ами да, обмислях и варианта с 3.0 TDI, но първо не съм фен на дизела и второ шофьорлъка ми е 5км градско и 5км извънградско. Според мен TDI-то няма да е много икономично. Друго което знам като цяло за дизела е ,че трябва да се настъпва газчицата за да няма проблеми а аз не съм от тия спортните шофьори. За това предпочитам бензин/газ.
  6. Доколкото знам 3.0 е доста рядко срещан. Не съм сигурен дали се предлага за парите които аз мога да отделя.
  7. Най-вероятно сте прави, но гледам из форуми и постове и така нататък и не виждам някой да се е оплакал от 3.2 на газ. Не споря ,защото не познавам лично хора с този модел+газ. Нека някой който е с тая модификация да изкаже експертно мнение. По въпроса с 2.4 и 4.2. 2.4 ми се вижда твърде малък двигател за кола с такива размери и тегло, а 4.2 сякаш е малко в повече от това което търся. Доста по висок данък а и като цена почти няма под 12000лв.
  8. Да, прочетох за това ,но четох и че има газови уредби като марките Aga Tech,Romano, Gas Italy които ставали за монтиране на съответния модел автомобил. Пак казвам само съм чел ,виждам и че по обявите има 3.2 с газ.
  9. Здравейте, (бъдещи) колеги. Ориентирал съм се към покупка на Ауди А6 ц6 3.2 (по възможност с газ). Доста неща прочетох за поддръжката и вървежа на въпросния модел. Заделил съм 10000лв за покупката и имам няколко следни въпроса. Достатъчно ли са средствата с които разполагам за този модел и възможно ли е да се купи нещо читаво за тия пари. Благодаря предварително лек и успешен ден!
×
×
  • Create New...