Jump to content

Nomakbg

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C7 & Audi A3

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Nomakbg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може ли контакт на Мишо?
  2. Кои точно меки връзки и резонатори си сменил колега? На генерацията? И от там да се влияе когато включваш на директна ли? Това ми е трудно да го разбера ако правилно съм разбрал.
  3. Погледни и задният мост и всичко по него. Понякога от вибрации там се пренася в предната част на купето. Също така погледни и дали няма някоя крива полуоска.
  4. Здрасти колега, Намери ли решение?
  5. Керамичните накладки на Breck дали някой е ползвал?
  6. @sers Колега, не веднъж съм ползвал не оригинални части и артикули в и извън автомобилите които са издържали и били изключително качествени на двойно по-ниски цени. Живеем в свят в който всичко има на пазара стига да знаеш къде и какво да търсиш. Наясно съм, че ако има добри алтернативи на оригиналните неща, то тук ще разбера кои са те и какви са плюсовете и минусите ( за да разбера дали е за мен или не) . В краен случай не е проблем и оригинални дискове и накладки.
  7. Ако намерите добри решения не се срамете да споделите 😁 И аз имам същите дилеми като всички вас. Ако са афтърмаркет дали ще скърцат или ще се кривят,дали ще спират адекватно за тази голяма кола, ако са оригинални цената ми се вижда доста дебела.
  8. @Envo Как спира ТРВ-то ? @Nikolay Tanchev Същият въпрос за спирането и как се държат АТЕ-тата на сухо и на мокро?
  9. @ma3xa чак проблеми не, усеща се че предните дискове са тръгнали да заминават и ще трябва да ги сменям. Но бих казал че съм доволен и не ми се иска да попадна или сложа дискове и накладки които да ме вкарат в неприятни филми. За това питах и дали някой е слагал по-големи дискове и има ли някакви проблеми или по-специално.
  10. @ma3xa ATE кой модел и какви накладки? @Drone Дискове на Текстар отпред слагал ли си ? Разлика с оригиналните?
  11. Ще ми е интересно да видя развръзката, макар че аз съм с друга кутия и обиколих 4 сервиза в които ми казаха че това било нормално.....ама знам ли.
  12. Колеги, Идва време за смяна на предни дискове и накладки. Много теми и мнения се изговориха, но въпроса все още е на дневен ред. Кои са най-добрите варианти и какво мислите за слагането на по-голям диаметър дискове? Оригинално на битурбото е 356мм, но гледам че хора слагат и по-големи размери. Моля за мнения и идеи. Ако са нормални дискове и накладки да са такива които не свирят и не цапат много, но добре да спират. Ако са по-големи дискове то проблеми и неща които трябва да се замени и направи. Благодаря ви!
  13. Къде ги следите тези показатели на маслото ?
  14. @zhelyazA6 @ma3xa Благодаря за мненията момчета! Последно питане. Вътре в купето се усеща доста отчетливо когато сменя предавки на ниски обороти, възможно ли е някой тампоне някъде да е сдал багажа и за това да има повече движение в купето? Знам че имаше един тампон зад кутията ако не се бъркам?
  15. @ma3xa 3 сервиза констатиран че кутията и всичко по нея е в абсолютни норми и няма нищо за което да се хване дори човек. Както споменах, само едно обслужване и да карам. Но определено на ниски обороти и в определени ситуации на ниска скорост е малко нескопосана и на моменти дори досадна как превключва. Все едно отпускаш рязко съединителя на механична кутия или все едно задържаш много съединителя между смяна на предавките в ниските обороти. Много е странно, и това което ми казваш сега ми звучи като нещо което може да е "проблемът". Това нещо има ли решение?
×
×
  • Create New...