Jump to content

Teletabis

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Teletabis

  1. Teletabis

    Проект а4 б5 1.8т

    Ако не е куатро не си губи времето и парите ... Минал съм по тоя път .
  2. Сваляй бронята става много лесно ,но ти трябва някой просто да придържа иначе ще надереш нещо
  3. Teletabis

    Хидравлична рейка

    Рейката е супер яка ,просто са на години . Ти ако видиш какви слагат на новите джипове ще се хванеш за главата като за детска количка . По темата - рециклирай си я но дати сложат тефлонови втулки ще надживее колата .
  4. Имам същата кола със същия двигател , подобен проблем беше и се оказа датчик колянов вал ,намира се около масления филтър .
  5. Teletabis

    Проблем с парното

    С оригинално радиаторче ли го смени ?
  6. Teletabis

    Странен шум

    Сменяй си маслото навреме макс 10к км и си свиркай това е най-здравият двигател който се слага на А3 8л
  7. Teletabis

    Странен шум

    И при моята го имаше , след като смених веригата и обтегача който регулира фазата повече не съм го чул .
  8. Здравейте , да не пускам нова тема с подобен проблем . На моето е имало удар и пасажерския колан изобщо не излиза . Може ли да се оправи или направо да търся друг колан ?
  9. Teletabis

    Не иска да запали

    Имах подобни проблеми миналата зима на А3 1.8 125 кс скъса ми нервите оказа се датчик на коляновия вал . Не записваше никакви грешки за нищо .
  10. И при мен е така както на питащия . И на 1.8т и на 1.8 , от години ги имам и не съм имал проблем така че колега ОК си .
  11. Моето мнение е да смениш ЗАДЪЛЖИТЕЛН ангренажен комплект ,всички ролки , пистов ремък и ролки . Виж и лагера на шайбата на компресора смени и нея ако трябва . Не слушай приказките на майстори тип бай иван -щом не скърца не пипай.... Това вече са страшно дърти двигатели на над 500 к км. Нека ти пише на таблото 190к .... Не прави компромис с поддръжката на двигател , даже смени и маслото на скоростите ! Скоро правих една шкода от тези години изтече вода и ръжда от скоростите ...
  12. Имах такова ауди със същият двигател ,продадох го точно за 1200 лв . Умрял кон беше ,после имах 110 кс с чип вървеше някак . Минах на 2 HDi 170 ( с чип) ще ти строши врата такака върви , а разхода е колкото на 90 кс тди .
  13. ATE , свещи според каталога аз имам и газ и пак с оригиналните работи най-добре .
  14. Пусни една снимка да я видим .
  15. Намерих много добър газаджия в София намира се на отбивката за горна баня . Влади Газ . За 15 мин ми оправи газовата и колата лети на газ ,няма грам разлика във вървежа газ бензин . Дори ми каза че ламбда сондата ми е заминала и затова разхода ми е такъв . Така че колега по горе може да има същия проблем.
  16. @www543 Аз от както го имам моето винаги е било така . И за това го смятам за нормално . Но вече е за газаджия защото вчера както карах и умря на газ , педала до ламарината реакция никаква .... Все едно нещо се запуши и няма мощност но НЕ изгасна просно не реагира . Минах веднага на бензин никакъв проблем . Пак пробвах на газ същия к*р .
  17. Ами ако някой знае наистина РАЗБИРАЩ газаджия в софия бих я закарал за профилактика . 99% нищо не разбират и казват например , а то е нормално да тресе на газ , то е нормално да перекъсва и т.н
  18. Моята е със същия двигател бутилката е 40л пълни се там някъде 35-36л минавам към 280 км с леко каране ,ако почна да я натискам си харчи яко газ и минавам 200-230 км . Така че 260 км си е абсолютно нормално .
  19. Teletabis

    Джанти за А3 8Л 15цола

    Вземи си направо 16ки
  20. Имах подобни проблеми с по-стария двигател 1.8 оказа се датчик на колянов вал . Не записваше никакви грешки правеше същите мизерии .
  21. 99% е геометрията колега ... играл съм го на голф 3 110 кс и шкода 110 кс абсолютно същото което описваш се случваше. А и голфа имаше леко цепнат маркуч та си ги огледай хубаво .
  22. Здравей , ето това е темата от която аз гледах и направих моето табло :
  23. Трябва да се намери темата , взимаше се от едни кабел който е на климатроника
  24. Има инфо, но се вкарваш в страшен филм да знаеш , играх го лятото .
  25. Датчик на коляновия вал сменяй
×
×
  • Create New...