Jump to content

dtonev11

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 b8

Персонална информация

  • Локация
    bg

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dtonev11's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Адресът е: гр. Русе, ул. Янтра 9 (до Русенски университет), куриерска фирма-Спиди. Получател :Данко Тонев. Само като го пуснеш-пиши. Жив и здрав
  2. Здравейте, по принцип може да се смени само лостчето на чистачките, така ми казаха. Ще ти бъда благодарен
  3. Благодаря, колега. От Русе съм, не съм от София, но пред ден съм София дето се казва. Ако не мога да го намеря, обезателно ще пиша. Предварително благодаря. Жив и здрав да си :).
  4. Благодаря. Лосчето едва ли ще го намеря отделно, най-вероятно и трите заедно. Комплекта май е към 200 лв., незнам дали втора употреба ще ми свърши работа.
  5. Много благаодаря, колега. Аз имам темпомат, но вероятно трябва да се смянят всички лосчета и да се направи нова кодировка. Трябва ли да се добави нов модул с лосчетата?
  6. Здр., колеги. При мен липсва бутона за смяна на функции, който се намира на лостчето за чистачките (колата е а4 б8-2009) с най-ниската версия на компютъра. Има ли вариант да се направи нещо за появяването на функции като-средна скорост, среден разход и т.н.
  7. Здр., колеги. При мен липсва бутона за смяна на функции, който се намира на лостчето за чистачките (колата е а4 б8-2009) с най-ниската версия на компютъра. Има ли вариант да се направи нещо за появяването на функции като-средна скорост, среден разход и т.н.
×
×
  • Create New...