Jump to content

ilian_9009

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ilian_9009

  • Рожден ден 25.09.1990

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

326 профилни разглеждания

ilian_9009's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пипни си маркучите директно към радиаторчето, ако единия е по топъл от другия следователно е запушила радиаторчето на парното. Препоръчвам да се закачи на машина за почистване на радиаторчета и ще дойде парното, ако нямаш проблем със клапана под чистачките и клапите в таблото. Найстина по добрия вариант, но не рентабилен е да го смениш с ново, но ако имаш мизерии в цялата система пак ще го запуши.
  2. Добре а от къде взима информация, за да се затъмнява когато някой те заслепява отзад. Сензора на огледалото ли си е ? И възможно ли е да са си така тея ретрофити, смисъл да се е постоянно пуснато и да не реагира като натискам копчето?
  3. Закарах колата при Марият от Ретрофити ShadowM и го свърза и всичко беше перфектно около 3 седмици и огледалото изгоря. Купих второ и го монтирах лесно, понеже той си беше извел букса, но забелязвам, че и второто започва да потъмнява в горната част. Ако и то изкара още 2 седмици.... егати ретрофит-а не изглежда много рентабилен. Ясно ми е, че тези огледала имат някакъв живот и аз не ги купувам нови, но толкова бързо да стават на паяжина..... Другото което забелязвам е, че когато колата е огасена и не е на контакт огледалото си изглежда като обикновено, когато дам на контакт и посинява/затъмнява. Копчето което е на него като го натисна и гаси зеления диод, но не променя огледалото. Преди да изгори предишното бях забелязал, че и на огасен контакт беше почнало да кафенее и след няколко дни изгоря и стана на паяжина. Кажете къде да търся причината за проблема, за да не сменям всеки месец огледала.
  4. Дайте малко инфо как точно вързахте въртешното огледало. Аз съм с обикновено и сега взех електро хроматично, но се чудя от къде да си дръпна +. Някой казват от сензора за чистачките и фаровете, други казват че от там не става.... Благодаря предварително.
  5. Последно от къде да си хвана + и на кой кабел точно да го вържа, защото на огледалото има букса с 6 кабела
  6. Здравейте колеги. Закупих вътрешно автоматично хроматично огледало и искам да го заменя с моето. Аз съм с А6 C6 2008г. Може ли малко помощ, за да го подкарам. Къде и кой кабели трябва да се вържат?
  7. ilian_9009

    Въпрос за TPMS

    Нямам VCDS за да проверя, въпроса е къде мога да проверя за този модул дали го имам?
  8. ilian_9009

    Въпрос за TPMS

    Здравейте колеги, след като го имам това меню, дали ако сложа сензорите за налягане на гумите ще ми изкарва налягането в гумите или трябва и друго нещо да се направи?
  9. В София я закарах във Вирадо, защото исках да си оправя едни други елементи и ми ги смениха, ринга и емблемата за 10лв.
  10. Ние говорим за масло за раздатка, а не за добавка. "Майстори с шишета" бол на пазара, ама не съм чул за добавка, която да замества смяната на масло.
  11. Ето я цената на която го взех от интеркарс.
  12. Аз имам литър, цената му в момента е 292.69лв. някой ако търси мога да му го продам на 200лв.
  13. Здравейте, искам да си сменя ринга и емблемата на еърбега. Купих си ги, но в последствие разбрах, че били не само 1 вид. Моя волан е трилъчев и исках да ви попитам дали бега е захванат с нитове за пластмасовия капак и дали този ринг и емблемата ще станат. Ринга е с елипсовидни крачета. Някой сблъсквал ли се е ? Благодаря предварително!
  14. @mitko_banditko при мен е същата работа, не е постоянно.имам чувството, че като свири над 30мин. горе долу и след това почва. Но мембраната на говорителя като я натискам и се чува как дращи, следователно намотката си е отишла....
×
×
  • Create New...