Jump to content

audito1976

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C6 2.7tdi

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

346 профилни разглеждания

audito1976's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Над година съм със Swag.С датчик за нивото.По спомен беше около 50 тина лв,без капачката.Проблеми съм нямал.Разлика с оригиналното изпечено,няма.Прегради,ввсичко е едно към едно.
  2. Лесно се проверява.Отдолу под дюзите на главата,има контролни отвори.Напипай ги с ръка при работещ двигател,и ще разбереш истината.Ако е дифтунга от отворите си духа порядъчно.Така ще разберереш коя е дифтунгата.Задължително откали дифтунгата,и удари един райбер на мястото,където ляга на главата.
  3. Има такъв вариянт.Зависи дали си с керамични,или обикноенни свещи.Има вероятност керамичните да се натрошат,ако не са сменяни.Но ме съмнява.Какво показа диагностиката?Май гледат да те баламосат.Тези автомобли,първо се диагностицират,после се мисли.
  4. Ако сте от Варна,мога да помогна.Пипкава работа е.При мен проблема беше в платката,по точно нормални за годините окиси.Следователно слаб контакт.
  5. Как разбраха,че е блокирал.Потърси второ мнение.
  6. С 2.7 BPP ,как стоят нещата.Или май,и там е до къмет.Той целия живот е на късмет,ние за колите се къхарим.Пуста мания
  7. Двутактовото го изключи.Съдържа меки метали като цинк,и мед,за да може да смазва косачките.При високо налягане,и темпртура се получават отлагания върху дюзите.
  8. audito1976

    Теч на гориво.

    Мерси колеги.Нещо удрям на камък,искат да ми пробутат цялата система за излишната нафта.Супер сте,човек винаги има какво ново да научи.Някой знае ли точния размер? Сефо,видимо изглежда всичко здраво.След няколко забърсвания,мисля,че сълзенето идва точно от бързата връзка,и точно от "О"пръстена.Ама като не смея да бутна,да не счупя нещо в последствие...
  9. audito1976

    Теч на гориво.

    Мерси,Стефо!Като остане време ще се заема.Възможен ли е по лош сценарий,по принциип?Какъв пръстен да търся като размер.Оригинални предлагат ли се.
  10. audito1976

    Теч на гориво.

    Здравейте колеги.Двигателя е 2.7 BPP.Имам теч на гориво от маркуча за обратна нафта.Шести цилиндър.Забърсах,огледах.Теча е точо от връзката към дюзатата.Питането ми е,трябва ли да сменям целия комплект с връзките,или може да се оправи само теча ,от едната дюза.Благодаря.
×
×
  • Create New...