Jump to content

balgol

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Bulgaria

Последни посетители

240 профилни разглеждания

balgol's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. От една година си въвеждам зарежданията в Carspending. При 40 000 км. засечени за изминалата година средния разход е 10,2л/100км. Това при 40/20/40 - магистрала/извънградско/градско и обикноявно гориво от Еко или Лукойл. Най-ниския реален разход, който съм постигал извън града (на колконка, пълно-празно) е 6,2/100 с австрийско гориво. Обикновено разхода ми е около 8-9 на магистрала, 7-8 извънграда и 12-13 в града. Колата ми е с оригинален софтуер, всички екологии и ДПФ. За тази година съм пътувал веднъж до Германия и веднъж до Австрия - разхода с чуждите горива винаги е литър надолу при идентичен начин на шофиране.
  2. Здравейте колеги, Днес ми светна на таблото индикация за износени накладки. Другата седмица смятам да слагам зимни гуми и направо да сменят и накладките. В момента колата е с оригинални дискове и накладки. От къде(освен от Порше) мога да поръчам оригинални накладки? Четох за някаква специфика при смяна на задните накладки при 4F - нещо за подаване на ток към апаратите, сервизно положение на ръчната( 05Parking Brake->007). Някой може ли да разясни? Благодаря предварително.
  3. И при мен стойността е същата. Нямам идея какво е. Относно десния стоп вчера го свалих отново. Имаше лек нагар на минусовата клема, почиситх го и закривих леко металната пластината на корпуса, която влиза в буксата на стопа, за да контактува по-добре. За сега се оправи. Следващото сваляне ще е за смяна с нов.
  4. Здравейте, Появи ми се един проблем преди месец - след 40-50мин шофиране ми светва индикация на таблото за изгорял габарит отзад в дясно, след 5 минути за изгоряла задна светлина на същото място, след 10тина минути ми "изгаря" и мигача. Гася колата, след това паля и всичко е нормално за 10-20 минути и отново започват да "горят" една по една. Отоврих стопа преди две седмици, смених всички крушки и почистих буксата с контактен спрей. Не видях никъде нагоряло или слаби връзки. Две седмици всичко работеше нормално. Днес отново започна да прави същите проблеми. VCDS не дава грешки след рестарт на колата. Не съм я закачал докато светят индикациите. На къде да се насоча за разрешаване на проблема или направо да търся нов стоп? Колата е седан с LED стопове, ако има някакво значение.
  5. Дренажа при капачката за резервоара го отпуших с компресор за въздух. Единствено трябва накрайника да е с по-дълга тръба.
×
×
  • Create New...