Jump to content

newbie.b7

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 b7 2.0tfsi

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

newbie.b7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги и аз като собственик на А4 б7 2.0 тфси се сблъсках с проблема със скъсан болд на балансиращите валове прилагам снимки: https://prnt.sc/1rl12je https://prnt.sc/1rl12xf https://prnt.sc/1rl137g Но след сваляне на частта се оказа, че колелата на валовете са зацепили едно в друго, следователно частта е за кофата... https://prnt.sc/1rl16og И тук идва моят въпрос Възможно ли е валовете да се изолират, ако да- КАК и следователно какви ще са последствията, плюсове и минуси на тази интервенция. Благодаря за вниманието!
  2. Здравейте колеги и аз като собственик на А4 б7 2.0 тфси се сблъсках с проблема със скъсан болд на балансиращите валове прилагам снимки: https://prnt.sc/1rl12je https://prnt.sc/1rl12xf https://prnt.sc/1rl137g Но след сваляне на частта се оказа, че колелата на валовете са зацепили едно в друго, следователно частта е за кофата... https://prnt.sc/1rl16og И тук идва моят въпрос Възможно ли е валовете да се изолират, ако да- КАК и следователно какви ще са последствията, плюсове и минуси на тази интервенция. Благодаря за вниманието!
×
×
  • Create New...