Jump to content

Daniel G

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 (B9) 2.0 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Daniel G's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ами има логика, но нищо такова не излезе... Това съобщения го видях само преди да я сменят първия път. След като сложоиха "дефектната", ключът просто не работеше и колата не го разпознаваше. За щастие поне може и така да се кара, с единствената разлика че start/stop не се включва.
  2. Благодаря за помощта! Прави сте. Оказа се, че само при по-страрите модели се губят настроики понякога при смяна на батерия. Батерията коята са ми сложили в The Mall просто е била стара или дефектна - трябва да е 3 волта, а при измерване показва 2.8, което явно не е достатъчно. Нова батерия от 3 волта би трябвало да е показва 3.1/3.2 при замерване. С друга батерия няма проблем и дистанционното работи.
  3. Здравейте! Карам Audi A4 B9. Преди няколко дни ми излезе съобщение, че трябва да сменя батерията на дистанционното и така и направих. Вчера бях в The Mall и ключарят там я смени. След това ключът спря да работи и както виждам в коментарите тук, това явно е нормално. Ключарят се опита да обучи ключа и уж успя, но се оказа че е само временно. След 5 мин каране излезе съобщение, че ключът не е в колата. След като се прибрах, опитвах доста неща от сорта на за отключи три пъти, заключи три пъти, завърти се и подскочи. Няколко пъти успях да накрам диснтационното да проработи, но отново само временно. Проблемът явно не е в батерията, но просто не знам и не мога да намеря никъде как да го програмирам (специално за A4 B9). В момента отново колата не реагира като натиска което и да е копче. Резервният ключ също спря да работи, след като беше сменена батерията на другия... Колата се отключва с физическия ключ и може да се запали и кара нормално, след като доближа дистанционното до означеното място в подлакътника. На снимката показвам какво излиза след като отключа колата с физическия ключ и вляза вътре. След известно време каране обаче се появява съобщението, че ключът не е в колата. Моля, помагайте.
×
×
  • Create New...