Jump to content

LST95

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8p

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

LST95's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги може ли да препоръчате двигателно масло за А3 8P 2007 (DSG) 2007 година с код на двигателя BMN и добавка за почистване на дюзи. Благодаря предварително!
  2. Много ти благодаря моя майстор ми препоръча да направим абсолютно същото, което си направил. В събота влизам в сервиз, ще споделя тук, ако и при мен се е оправил проблема!
  3. Сменях вътрешно каре (ляво) преди 4 месеца, ще отида в сервиз пак да направят пълен преглед на предницата (благодаря). Смених маслото на скоростите преди 30 хиляди км.
  4. Здравейте колеги, от скоро забелязвам, че имам следния проблем с колата. При набиране/ускоряване в купето се усеща леко тресене/вибриране... усеща се на всяка скорост. (Само при силно ускоряване, с леко подаване на газ не се усеща). Колата е A3 8p DSG 2007 170hp BMN. Някой да има същия проблем? Съвети от какво може да е? Аз предполагам, че може да е от скоростната кутия, но все пак ще съм благодарен да чуя професионални мнения преди да ходя на сервиз. Благодаря предварително!
  5. LST95

    Bluetooth module

    Здравейте колеги автомобилът ми е A3 2007 Sportback и бих искал да питам какви са възможностите да активирам/подкарам блутут в автомобила. Главно ми е необходимо за стриймване на музика през телефона, а също може и за обаждания. CD плейъра е оригинален на Ауди. (Concert) Благодаря предварително!
  6. Добър вечер интересувам се от

    Audi 8P needle sweep

    Може ли да ми помогнеш с активирането на екстрата?

    Карам Ауди А3 8п 2007

    Живея в София мога да дойда на място. Благодаря!

×
×
  • Create New...