Jump to content

brutal_noise

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S6 C7.5

brutal_noise's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за схемата. Гледах точно нея, но след разглабяне не можах да намеря къде минава жилото. Предадох се и ще закарам колата при хора, които имат повече опит (и знания) с ауди от мен
  2. Вчера май скъсах жилото за отваряне на капака. Някой да има опит с отваряне на капак при подобна ситуация ? Гледах някакви схеми, според които ако сваля предна лява гума и подкалника би трябвало да имам някакъв достъп до жилото, но не съм сигурен дали ще помогне.
  3. Мерси, ще им драсна да ги видя. Моите не съм ги свършил още, така че не ми е проблем да изчакам. С какви накладки ги търкаляш тия дискове ?
  4. Благодаря, за съжаление в немския неща за S6 почти няма. Английският съм го срещал, но конкретно дисковете също ги няма.
  5. Можеш ли да споделиш кой е немския дилър ?
  6. С днешните цени да се мине на керамика сигурно ще излезе г/д колкото C7 3.0 tdi, ще пропусна Вероятно ще поръчам ОЕМ-ски коплект, пък каквото стане.
  7. Е по-голямо от 400мм не знам да има, на по-малко ще е глупост да мина. S6 са известни с криви, скърцащи и бързо износващи се ОЕМ дискове и накладки. Спирачната течност се слага най-хубавата според спека, който е дал производителя, това е ясно. Маркучите не са фактор в този случай.
  8. 400мм дисковете са скъпи, има само Zimmermann и Tarox. Иначе 19ка влиза, но не всяка. Относно цапането оригиналните дискове и накладки на 400мм си цапат доста, за другите нямам наблюдения (и аз съм в тази дилема дали да са ОЕМ, Zimmermann или Tarox, тъй като ми предстои смяна).
  9. На S6 не са ли 400мм ? Поне на мен така ми излизат по vin.
×
×
  • Create New...