Jump to content

mz1

Members
  • Мнения

    116
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно mz1

  • Рожден ден 31.03.1972

Друго

  • Kaра
    А4 B5

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    МЕЗДРА

Последни посетители

2120 профилни разглеждания

mz1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте!Кой номер е предпазителят на подгрева на страничните огледала и този на подгрева на пръскалките на предното стъкло?Колата е а4 99та фейслифт.
  2. Четири броя пружини ли имаш и ако да то каква ще е цената им?Аз до сега карах 100с4 и тази а 4 вози доста твърдо представям си ако след смяна само на пружини почне да вози още по-твърдо то направо незнам.Амортисьорите са нови и хубави така, че ако може не бих ги заменил просто искам да е както трябва и да не се влачи по асфалта.
  3. Благодаря!!!Това ме устройва повече,но това няма ли да се отрази на живота на амортисьорите?
  4. Здравейте колеги искам да премина от супер туринг към нормално окачване защото колата ми е неприятно ниска.Освен амортисьори и пружини друго трябва ли да се смени колата е седан куатро.Окачването е ново но дори визането и излизането от гаража е кофти,не ми се мисли какво ме чака зимата.
  5. Да попитам къде и каква кихалка да поставя на моя за да се застраховам?Готовсъм да режа гофрирания маркуч и каквото и да е но да съм спокоен ,че няма да ме остави на път.
  6. Колега Интеграле,от кой точно магазин купи клапана?
  7. Здравейте!Този клапан може ли де се сложи отпред под капака при горивния филтър например. Ако може колегата интеграле да каже от кой точно магазин го е взел.
  8. Като отварям капачката на резервоара излиза въздух под доста голямо налягане.Каква може да е причината и до какво може да доведе този проблем?
  9. mz1

    Рамо на чистачките

    Потърси колегата more в раздел купува продава.
  10. Днес ходих в Технополис и служителят ми каза,че в България тази екстра с предупреждението за камери не бачка
×
×
  • Create New...