Jump to content

TsvetelinT

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 8P 2004

TsvetelinT's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте отново. Днес бях на реглаж и в сервиза бяха така добри да погледнат въпросния капак. Имало си е специфичен начин на слагане. Всичко е наред сега.
  2. Благодаря за отговора. Относно капака и като цяло целия комплект от три части е свален от А3-ка 2009-та година, оригинални ОЕМ части доколкото съм запознат. За езичетата, перфектно си щракат, защото ги пробвах без тръбата да е сложена вътре и държат здраво. Обмислях варянт да го залепя капака за тръбата, но според мен е безнадежден варянт, тъй като евентуалното сваляне на тази част ще е доста трудна завбъдеще. Друг варянт е да се пробият по някакъв начин дупки някъде и да се закрепи с видиики. Основния проблем е че изглежда че тръбата като диаметър, който влиза в кутията не позволява на капака да потъне достатъчно за да захапят езичетата и просто стои във въздуха.
  3. Здравейте колеги. Колата е 8p 2004 преди facelift. Имам един специфичен проблем със закрепването на пластмасовия капак на кутията, която е към тръбата за студения въздух. Тъй като колата я купих без тази част, реших да в взема и да я монтирам. Прилагам снимка на проблемното място. Оградил съм проблемните щракалки, които не искат да си влезат на място, колкото и да се натиска. Изглежда сякаш самия капак и малък за тази тръба. Моля светнете ме ако има нещо, което пропускам или друг начин да се захване въпросния капак. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...