Jump to content

Kestrel

Members
  • Мнения

    413
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    конете да скачат

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

2295 профилни разглеждания

Kestrel's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За съжаление в България е трудно да се намери да се пробва. Говорим за актуалното ТТ, но дори Порше Запад го нямат. Иначе куатрото обещават да вдига 0-100 за 5.3 секунди. Това за мен влиза в категорията фън. Този коментар за фризьорките е интересен, защото го чувам за втори път. Като цяло според мен последният вариант на TT пунтира доста R8, та не знам дали фризьорките ще го харесат. В наше време нещата се объркаха малко, защото ако си забелязал повечето големи джипове ги карат жени, та не знам. Да, точно това исках да разбера - мнение на някой който има ТТ и го ползва по този начин, защото от един тест драйв е трудно да бъдат преценено.
  2. За съжаление не познавам някой с такова ТТ, което искам да взема.
  3. Изкушавам се да сменя А4 с ТТ. Наясно съм с ограниченията в пространството и багажа - това не е проблем. Въпросът е дали ТТ-то може да се ползва като нормална кола и за дълъг път, а не само за фън. Това от гледна точка на окачване (колко е твърдо/меко/ниско), комфорт и возия. Как е положението през зимата? С две думи дайте аргументи да се убедя, че това е (поне донякъде) и практична кола.
  4. И аз проучвах въпроса, но реално само трифазен ток и големи киловати те оправят на проточния. Даже си прекарах трифазен ток, но накрая реших и си сложих обемен и не съжалявам. Взех си Ariston от Bauhaus - водата е готова за половин час, 40 минути - явно има нещо, което я върти и по-бързо се грее (е издава малко звуци докато работи, но не е кахър). За един човек и 50 литров те оправя идеално, а този размер на Ariston-a е съвсем малък и кубичен. Ето за това иде реч http://www.emag.bg/elektricheski-bojler-ariston-shape-eco-50-1800-w-50-l-0-8-mpa-funkcija-eco-termichna-izolacija-led-indikacija-bjal-6927828051417/pd/DNP0LBBBM/
  5. Ако искаш уникална камера и много добра безплатна навигация отговорът е Лумия 925. А ако харесваш четвъртит телефон виж Лумия 930 - моментния флагман на серията. За всичко останало няма бележки. Освен това имаш вгладен безплатен Уърд, Ексел, Аутлук и други подобни ако те ползват. Синхронизацията на задачите и календара с Уиндоуса са перфектни.
  6. Абе истината е Windows Phone 8 (сериозно)
  7. Kestrel

    Audi A4 B8 Facelift

    Тая пластмаса точно пред очите на шофьора брутално дразни. За толкова пари кола, половината от алуминий, толкова ли не можаха да я направят тая планка от алуминий а не от посребрена пластмаса ...
  8. Kestrel

    Audi A4 B8 Facelift

    Има малко по-консервативен вид от сегашната и естествено прилича на А8. Не е лоша. Интересно контурните линии на предния капак променени ли са - струват ми се по-скосени.
  9. Звучи ми като хидравликата на вулана. Ама там е по-скоро вибриране на волана, не тракане. Но иначе както го описваш - на бавен ход и на място на такова нещо ми мирише
  10. Аз я видях, дори седнах вътре - поне за предните пътници е доволно широко и комфортно. Цената ... надявах се да е по-ниска, щото така разликата с Q5 е доста малка, но ... Иначе джипката си е мечта.
  11. Да, за съжаление с Б5ците си донор на бензин. И на мен на старото Ауди редовно ме източваха. На един колега Пасатора също. А веднъж ми откраднаха чистачки за 6 лева на 2 г. възраст ... Решението при мен беше гараж - колегата с Пасатора я спира на невъзможно място прилепена до стена...
  12. Не знам що, но аз съм фен на old luxury... От друга страна не съм фен нито на Mercedes S klasse, нито на Audi A8, щото и двете са повече status symbols.
  13. Kestrel

    Мнение за турболиране

    и след това се свири на нея докато колата избяга
  14. Kestrel

    Новата А8 2010

    Ни мъ кефи Явно още не съм дорасъл за този тип кола
×
×
  • Create New...