Jump to content

Danki6a

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    alfa155

Последни посетители

869 профилни разглеждания

Danki6a's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Вече е активен, съжалявам за неудобството.
  2. Няма проблем, разпробива се външният пласт на триплекса. Поздрави.
  3. Трябва да го вадим овреме пустото камъче и да оправим дупката, звънни един телефон да се разберем
  4. Здравейте, във връзка със застудяването навън, ремонтният процес изисква температура около +10 градуса, вариантите са следните: -идвате в Нови Искър и ви правя 25% отстъпка от цената за ремонт -срещаме се на паркинг в някой МОЛ -имате собствен гараж Весели празници!
  5. Може да направим нещо ако има малко-по сериозни дупчици,да кажем ако е отчупено от стъклото към 2 мм.Тези който са по 1мм и по-малко,обикновенно са и плитки,тоест би трябвало да излязат с полиране.Но с полиране аз не се занимавам.Поздрави.
  6. Интересен въпрос,ами съвременните челни стъкла не се пръсват току така.Най-много да пусне звездичката някой лъч,ама нали с това се занимавам,ще се справим криво ляво
  7. Благодаря на pino за хубавите думи,за полиране нямам необходимото оборудване.А за драскотината мисля,че ще е по-удачно да се полира.Ако не става с полиране ще го мислим нещо
  8. Здравейте колеги.Цена за ремонт на люспа е-25лв, звездичка която не е пуснала лъчи над 3см.е-30лв.За звездичка или люспа която е пуснала лъч от 3 до 6см.-40лв.До 7-8см.спукване цената е-35лв.Ремонтират се и по дълги спуквания,за тах по телефона за да се уточним.Позициониран съм в гр.Нови Искър,но предлагам мобилност.Един вид като отстъпка към колегите,ще доида на посочен от вас адрес в рамките на София без допълнително заплащане(излючение на краините южни квартали-доплащането ще е от рода на 5лв)Все пак ако някой реши да ме посети в Нови Искър ще направя отстъпка от цената за ремонт.Начин за връзка с мен е на лично или 0895826535.
  9. Гумите си имат нов собственик,благодаря за вниманието.
×
×
  • Create New...