Jump to content

Pitar Pan

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.8T 2002г

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Pitar Pan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Скъсаха ми се маркучите които влизат отдолу в турбината,единият завършва в теобразен!Не знам откъде да ги намеря някои може ли да ме насочи?Къде могат да ми оправят колата,явно се пръснаха от турбината като съм изръчкал,макар че не съм състезател!..Прилагам снимки долу горе да ви насоча кои,макар че не се виждат добре щото влизат отдолу!Два са!....Ще съм благодарен някой ако помогне със съвет!..Прилагам снимки да ви насоча!
  2. Пичове мерси излезе ключа за фаровете както казаха някои колеги!.. Износени явно контактни пластини
  3. Пичове изчезнаха ми късите само, дългите си бачкат!. Какво може да е?
  4. Pitar Pan

    Чукане при А3 2002г

    Да отскоро го имам аудито, може да 👍 е чукал и преди!.. Прави го от време на време само!
  5. Pitar Pan

    Чукане при А3 2002г

    Благодаря, чука като дюзите от време на време !Значи е нормално! @Pitar Pan
  6. Здравейте притежавам старо А3 2002г 1.8т 150коня наскоро му сложих газ ⛽!върви добре с газов инжекципн Ловато с Обд!… Появи се едно чукане от следният детайл на снимката, който не знам за какво служи!.. Светна ми и чека! ..прилагам снимка, интересува ми каква работа върши този детайл!
  7. Pitar Pan

    Моторче

    Благодаря ви момчета! @Pitar Pan
  8. Pitar Pan

    Моторче

    Здравейте колеги , имам старо ауди 2002г1.8т бензин 2002г!..отдолу на двигателя има моторче което се включва и постоянно бучи! ЕДИН майстор ми смени ангренаж, ролки водна помпа, не знам може би и оптегач!.. Преди не се включваше и не бучеше, та той го бил изключил! КАКВА му е ролята в този мотор, щом е там значи има някаква, функция! Тоя индиянец го е изключил и каза да си търся друго!… Дайте някой добър и не толкова скъп сервиз за тези бараки!
×
×
  • Create New...