Jump to content

Туриеца

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 2.0 177 k.c.

Персонална информация

  • Локация
    турия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Туриеца's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За седан в ауто хит ми обявиха цена 700 с монтаж на нова боядисана в цвета на колата. Рязко забих една китайска над жабката и си хвана сателити. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  2. Най- интересното е, че маркуча към радиатора си е студен докато не отвори според мен"големия термостат". И за себе си вадя извод, че нещо друго се ебава, но кое нямам идея. По пътя на логиката нещо отваря по-рано от колкото трябва и понеже майстора ми е приятел ми се кара, че се превземам вече. Аз обаче не искам да повярвам, че е нормално някой път да загрява за 30 км друг път за 15 и да варира температурата когато е хладно. Лятото си е на 90 и не колебае.
  3. Дай малко повече насоки ако може. Егр-а го смерних с нов заедно с охладителя. Термостати клапани по системата всичко е сменено.
  4. Със ново такова топче. Възвратно клапанче си е според мен макар и от най прост тип. Вчера за 500 кмтемпературата си варираше 3-4 бара взависимост от това дали катеря или спускам. Но в колата си беше топло с вентилатор на авто и 23гр врътките.
  5. Смених и клапанчето в този маркуч. Отново загрява ужасно бавно (вчера след 30км), до 90 гр. Единствено малкия термостат не е оригинален, но нов. Май като сменям маслата ще сменя и него отново с оригинален. И ако и тогава не загрява се предавам.
  6. Някой знае ли в коя посока пропуска клапанчето с топчето в малкия маркуч. При мен посоките са така по зелената стрелка пропуска по чеервената не. Извитата част влиза в пластмасовата тръба с разклоненията. Загрява много бавно, а са сменени 2 термостата и един клапан. Това е последното, което остана, но при тест затваря. Единствено не знам някой да не го е вадил и сменил посоката.
  7. Туриеца

    Трудно загряване

    Аз смених и двата термостата и загрее ли не пада, но докато загрее мога да мина 30 километра. Има още нещо за смяна, но ще търся като излезе от бояджията.
  8. А тези кутийки не трябва ли да ползват фабричния микрофон? В моята има един дълъг кабел и нещо, което по номера излиза микрофон. Сигурно ще трябва и него да търся къде да ръгам. Като знам с онова в джипката как се прецакаха разговорите хич не ми се слагат китайски микрофони. Това е чудото.
  9. В рав 4- ката смених с китаец звука стана противен. А едно са 500 друго 1000. Това ме устройва абсолютно нито филми ще гледам нито ютуб за мен уейза беше от значение и музиката от спотифай. П.п Сега видях, че това не било към мен. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  10. Благодаря на Drone за желанието да сподели кабела и да ми помогне. Благодаря и на Мариян за насоката всичко тръгна по начина, който Мариян каза. Огромни благодарности.
  11. Не е до плащането, а това, че съм далече и е адски неудобно да се намери време. Затова и го поръчах от али-то и се боря аз. Гледам и тук има AMI към 3.5mm, и ще взема един за проба, ако правилно съм разбрал, че такъв трябва. Иначе дойде за около 460лв.
  12. Работата е там, че аз подменю diagnose нямам в зеленото меню. Медията е RMC и това нещо липсва, та затова е тази борба.
×
×
  • Create New...