Jump to content

Niko_

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Niko_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Again 😄 Дано не ставам досаден .. Момчета, с мултиволан е колата (a4 b7 2008г., но бутоните не работят. С голямята навигация е била, но в последствие сменена с pioneer fh-x730bt. Има ли шанс да не е свършена работа докрай или щом не е направено значи не може да работят бутоните с тоя плейър? Подсветките на волана работят иначе. Ако е поправимо какво трябва да се направи, колко пари ще е горе долу и към кой да се обърна? Благодаря предварително!
  2. Същата работа, единствено след автомивка спират за известно време, но после пак започват. Не знам с какви бях преди смяната, но ATE няма да сложа вече определено.
  3. Здравейте пичове, пак съм аз 😄 2 бързи въпроса: 1. Смених накладките преди 1000 км. и свирят? Майстора каза, че е нормално в началото, но толкова време... Съвсем леко боравих със спирачката след смяната, но като че ли свирят повече сега... На ATE са. 2. При тоя модел ауди волана по-твърд ли е? На братока шкодата 2 генерация се върти с 1 пръст, а с аудито не е баш така. Въпреки че забелязах, че при неравен/черен/снежен път волана омеква доста и е много приятно. Нормално ли такова поведение? Благодаря!
  4. Оправи се с wd 40. Благодаря ти CVT
  5. Да, оказа се към алармата. А да питам още нещо.. Нямам опцията за ел. прибиране на страничните огледала, но лявото не мога да го прибера и ръчно... Дясното със съвсем леко усилие се прибира. Не че ми е зор, но все пак. Благодаря!
  6. Да, днес се чудих да го щракна ли, да не го ли... Утре ще го пробвам.
  7. Здравейте момчета. От няколко месеца имам Ауди Б7, но едва днес забелязах това мързеливо ключе под волана.. :D Вързано с кабелче и продължава към музиката, която е pioneer fh-x730bt. Гледах в комплекта на плейъра, няма такова ключе. Към централното ли е, или нещо съвсем друго? Благодаря ако някой сподели!
×
×
  • Create New...