Jump to content

slav1912

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 С6 4F 2008г.

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

slav1912's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сега ми подметнаха и реших да питам. Има ли как да се сложи поне CD чейнджър който чете мп3? Или той става само за моделите с цветен дисплей?
  2. Благодаря колега за изчерпателният отговор. Звънях на един човек и той ми каза, че нямало как да съм сложил AMI понеже то било съвместимо само с модели които са с цветен дисплей и трябвало целия сет да се бил вземел. Незнам до колко е верно това обаче понеже не ги разбирам нещата. А ако трябва да взимам целия сет да сменям то отидох на над 1000 лв само за части. Вече съм в някаква безисходица и не знам какво да правя. Не ми се иска да взимам FM трансмитер понеже качеството е доста лошо, поне от опита ми с тях. Иначе така ми изглежда колата. Явно нямам много варианти за действие. ;(
  3. @royce Колега как се процедира след това с AMI . Свързват се със оригиналното СД с кабел ли? И след това с друг кабел се изкарва флашка предполагам? колега нямам навигация. в менюто няма как да влезна понеже са ми заключени менютата, нз защо е така.
  4. Здравейте, колеги от скоро съм собственик на Ауди А6 c6 4f 2008 год. 2.0 tdi . Търсих тук из форума, но нищо не можах да намеря по моя проблем. Та на въпроса: има ли как да се инсталира някакво устройство за usb в жабката на колата което да чете мп3. На няколко места търсих, но все ми казват, че за по-старите модели ставало. В жабката имам само обикновенно CD ако има значение. Извинявам се ако има такава тема вече, но не е открих.
×
×
  • Create New...