Jump to content

osman

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a8

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

osman's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Т.е. няма вечен бензин мотор? По принцип бензините по-здрави ли са тогава от дизелите специално при д4 или все тая.
  2. Добре значи за 4.2 нафтата,искам да разбера кой мотор е най-здрав и без проблемен . За момента търся д4 но ако са много проблемни ще събирам пари за д5
  3. Купи си нова седалка от морга,катоне ти се разглобява сглобява ,най евтения вариянт.
  4. Здравейте , понеже съм голям фен на ауди и лимузините като цяло поради факта,че ауди не гние заради алуминия ,галванизацията и т,н, , което е много важно, и от едно време имам ауди а8 d2 което е на газ. Обмислям покупката на ауди а8/с8 д5 фейс лифт, като искам да е с всички екстри включително и банг и олсън музиката, не знам обаче кой мотор да избера става ли изобщо някой от моторите на фейс лифта на газ и -уредбите как вървят като цени, или направо да ходя към дизела 4.1 мотора , кажете ми кой мотор е най здрав , защото не искам да бера ядове да ходя по сервизи и т,н, или ако ходя да се сведе до минимум. Всички мотори ли са с вериги и кой са най -здрави и кой са най-калпави кой са им силните и слабите страни на тея аудита като цяло или да събирам пари направо за д5?
  5. Договора е сключен между частно лице т.е. и двамата човека в договора и аз и другото лице сме частни лица няма замесени фирми.
  6. Сумата която лицето ми дължи е толкова,адвоката, колко ще вземе за делото и чси, са си за тях.
  7. Както написах в темата и по предното мнение ,имам не само документ, а и договор подписан от мен и от него. Където е описана сумата, както и капарото така и цялата сума... както и че съм му я дал в брой.
  8. Добър вечер на всички, не знам дали темата е за тук. Търся добър Адвокат за да заведа дело.... имам сключен договор в който имаше срок срока отдавна мина, дадох капаро, 50% от сумата стойноста на договора за транспорт, но лицето понеже е измамник никога не направи услугата да транспортира автомобила, имам личните му данни имена егн-та адреси фирми регистрирани на негово име и т.н.. ако знаете добър адвокат за Град София моля да ми пишете на лс, има доста адвокати ама повечето не са в час или не разбират, а на мен ми трябва добър адвокат понеже такива измамници лъжат на година сигурно поне 1000 човека... обират хората с капарота и други измами...... Благодаря на отзовалите се. п.с. след като изтече срока намерих друга читава фирма която свърши работа но тъи като не съм си получил капарото което е хиляди левове искам да заведа дело срещу измамника.
×
×
  • Create New...