Jump to content

facemaker2

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    nothing

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

facemaker2's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @gogogo79 , благодаря на първо място за отговора! Скептично съм настроен и аз по отношение - цена/километри. Би следвало тази кола, да бъде по мое мнение поне 21/22 хил., ако не и повече и по абсолютно същия начин ме навежда на мисълта, че вероятно има някакъв проблем и то не малък. За големите букви, не говорим дори ... Лошото е, че дилърите и авто къщите са многобройни и човек няма поглед над тях, добри отзиви, лоши, този филтър липсва и човек не знае струва ли си да си навре носа да погледне кола. Понеже нямам ни най-малка представа относно тях, честно казано бих взел кола от частно лице, отколкото от автокъща. Ако някой, знае читави дилъри на автопаркове приемам на драго сърце съвети. П.С: Навремето така си взех първата А3 , не я вкарах в сервиз и после си дърпах ушите (а беше приятел на приятел), така че, сервизът особено за такива пари е повече от задължителен, а ако откажат такъв, то ясно ще проличи, че има проблеми.
  2. Здравейте, колеги! Гледам тук тази кола, бих искал някакво мнение за нея? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11645777002051335&slink=oc1pbc
×
×
  • Create New...