Jump to content

terzosub

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а4

Персонална информация

  • Локация
    Равда

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

terzosub's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Утре ще ида в друг сервиз да ми направят повторна диагностика и ще видя и там какво ще ми кажат дано открият проблема.
  2. Здравейте колеги!Сега се връщам от сервиза където ми направиха диагностика всичко по колата си е ок няма никакви грешки или нещо което да е за ремонт.Това ме успокои но индикаторите на автомата продалжават да си мигат.Майстора ми каза,е може да е от самото табло.Може ли да се оправи този проблем,че е доста дразнещо нещо да ти мига постоянно особено вечерно време.Ако някой е емал подобен проблем ще се радвам ако го е отстранил и сподели на какво се дължи.Благодаря предварително.
  3. Да всичко е нормално не влиза в авариен режим никакви лампи не светват по таблото.
  4. Трябва ли да се притеснявам от нещо сериозно.
  5. Здравейте колеги от скоро съм собственик на ауди А4 Б6 и имам проблем.Колата е автоматик и като дам на контакт индикацийте които са за автомата PRND започват да мигат постоянно.A не светва това което е зададено.Бихте ли ми разяснили на какво се дължи това и може ли да ми създаде проблем с кутията.Моля ако някой знае за такъв проблем и се е зблсквал с него да сподели.Ще съм ви много благодарен.
×
×
  • Create New...