Jump to content

Stan123

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.9tdi

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Stan123's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Вече имам работещ километраж. Явно датчика си е бил заминал , но освен него когато съм пипал и махал таблото съм изгърмял бушона на таблото. Днеска реших пак да прослушам бушончетата , след като това ми беше първото нещо , което направих когато се прецака и ето че излезна виновника.
  2. Добре, тествахме таблото и се оказа, че всички стрелки си работят. Проблемът остава да е в този датчик за скоростта или кабелите към него. Има ли как проблема да е в буксата , въпреки че има напрежение на една от трите жици и по-точно на средната?
  3. Е тя колата ще загасне като махна буксите на таблото , нали в него е имобилайзера. Според мен не е в таблото проблема , защото стрелката си мърда леко както и тази на оборотите като съм на контакт. Пробвах да въртя датчика на ръка докато съм на контакт , въртях , въртях , нищо не отчете тоест отпада проблема да е в скоростната кутия. Интересното е че има напрежение до буксата , тоест кабела не е прекъснат никъде и реално не остава логично обяснение къде е проблема.
  4. Не излизат грешки , там е проблема Смених датчика с чисто нов оригинален и няма промяна. Напрежение от буксата има.
  5. Здравейте, колата е 1.9tdi 90 ALH , проблема е че вчера ми отказа скоростомера и това което отчита изминатите километри и оттогава между 1000 и 1500 оборота на различните скорости придърпва и тресе. Изчетох няколко теми и разбрах , че километража връща грешни стойности към компютъра и от там тресе така. Махах буксата на скоростната кутия и нямаше разлика , което ме учуди. После я пръсках с контактен спрей , чистих я и нямаше промяна. Има ли как да пробвам дали е таблото ? Пробвах да закача старото ми на което му изгоря фиса , но то трябва да се обучава с ключа. Дайте някакви съвети да тествам различни неща , да видя къде е проблема.
×
×
  • Create New...