Jump to content

S3 8P

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    S3 8p

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

S3 8P's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за съвета, колега. Колко струва проверката в Ауди и дали ще ми предоставят информация за автомобила, след като не съм собственик? Ползвах търсачката, но ми излизат само няколко теми за относно S3 8P.. Доколкото знам двигателите са 2 - BHZ и CDL. Разликите не били големи, CDL бил по-добрия, до колкото разбирам от нета. Какви реално са разликите при двата мотора? Кой е по-надежден и здрав? Насочил съм се към BHZ, защото е преди-фейса, а там цените са по-поносими. Някак си не ми се дават 25-27к за 12 годишна кола..
  2. Благодаря колега, така или иначе мисля да слагам андроид или друга медия, така че озвучението не ме интересува. Такива заглавия са покъртителни, но изглежда че вършат работа щом ги ползват.. Има и клип, където може да се чуе двигател и да се види как изглежда отвътре. Цената добра ли е? На мен ми се вижда завишена за кола нов внос, но все пак съм нямал досег с този модел. Какво да гледам при оглед на автомобила? Случайно някой форумен колега да продава такава, но да не е пуснал обява?
  3. Ако няма колега, който да е ходил на оглед, само по снимки, какво Ви е мнението за колата? Благодаря!
  4. Здравейте колеги! Някой ходил ли е на оглед и има ли отзиви от следния автомобил: https://www.auto.bg/obiava/17707681/audi-s3-2-0tfsi-quattro-top-sastoyanie Благодаря!
×
×
  • Create New...