Jump to content

Ogi Varbanov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4 Б7

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ogi Varbanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Гергьовден ска промоция, цената става 5000лв.
  2. https://mobile.bg/11681546128956866 Това е линка в Мобиле, снимки мога да пратя по Вайбър, че в форума има ограничение на големината на файловете.
  3. Колеги, ако смятате, че цената е неприемлива моля коментирайте в темата.
  4. Здравейте колеги, продавам си Аудито. Колата е във идеално техническо състояние с изключение на мотора. Двигателя изби биела през блока. Не ми се занимава да сменям двигатели, а колата не заслужава да бъде разглобена за части. Затова търся някой мераклия да си я направи. Колата е 2 TDI, 140 коня, номер на мотора BPW, 6 степенна скоростна кутия, sline пакет, кожа алкантара салон, климатроник, голямата навигация, босе система. Цената която и търся е 5500лв. като за колеги от форума ще има отстъпка. При интерес 0888 992720. Автомобила се намира в София.
  5. Здравей колега, виждам, че темата е доста стара но и аз имам проблем с разкодирането на навити. Ако все още имаш контакт на човека, който ти помогна, моля пиши. 

  6. Ogi Varbanov

    навигация

    Здравей, за да не пускам нова тема ще питам в тази. Видях как се чисти оптиката, но при мен диска засяда в гнездото и не може да се извади с бутона. Та питането ми е с какво да почистя и смажа механизмите, защото като почне да вади диска се чуват кофти звуци.
×
×
  • Create New...