Jump to content

MartinMinchev

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

MartinMinchev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, преди няколко месеца сложих газова уредба Stag на личния си автомобил Ауди а4 b7 Avant quattro 200кс 2007г. Още преди да я сложа знаех че ще има разход на бензин от порядъка на 20%, но след последните настройки разход в градски условия ми е 6л бензин на 8.5-9 газ/100км. Извънградско съм доволен 2л бензин на 9 газ/100км. Въпросът ми е има ли други колеги с такъв двигател и какъв им е разхода на газ/бензин градско/извънградско и дали такъв разход би следвало да е нормален или трябва да ходя за пренастройка. П.п. извинявам се предварително, ако има такава тема вече, но не успях да намеря нужната информация.
  2. Здравейте, от няколко месеца съм собственик на А4ка Б7 2007г 4х4 200кс. Наложи ми се на сменя инжектор, но след това когато е студена колата усеща леко тресене в купето, което изчезва до 5-10 секунди. Когато карам между 2-3к оборота се усеща пак нещо подобно. Закарах я на диагностика и ми не можаха да ми кажат какъв точно е проблема понеже колата изчиствала грешката горе долу веднага щом се появи. Показваше се грешка ту на втори ту на трети цилиндър и за след като сменяха местата на бубини и свещи решиха да качат на стенд инжекторите и се оказа, че 3 от тях не работят правилно. Предлагат ми да сменят всички инжектори и тъй като си е разход и не можах да намеря информация можете ли да каже дали тези инжектори могат да се почистват. Според майсторите не можели понеже били за директно впръскване. Също така мисля да й слагам газ и се чуди дали инжекторите ще играя роля (дали има смисъл изобщо да ги правя).
×
×
  • Create New...