Jump to content

dlichevski

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 b9 2.0 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Германия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dlichevski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, собственик съм на А4 Б9 2016(дек.), Авант 2.0ТДИ 150к.с. , на 128000 км. Колата вече е на 6+ години. В упътването на автомобила пише че ангренажният ремък и всичко прилежащо се сменя на 210 000км. На година правя средно 20/25 000км. Въпросът ми е дали да чакам до към 190/200 хиляди км. или да се отиентиръм към смяна на по ранен етап? Моля ако някой е сменял скоро да сподели и какви разходи да очаквам?
  2. @6ed607de 👍🏻Блгодаря за отговора 👍🏻
  3. Здравейте , собственик съм на А4 2.0 дизел 110kW Б9 2016 година със Stronic скоростна кутия. На скоро смених маслото във въпросната кутия (в официален сервиз на Ауди и Фолксваген в Германия) и след като се загледах във фактурата от сервиза се оказа че само са източили старото масло, наляли са ново и са сложили нов болт за пробката. Според тях това била стандартната процедура за смяна на маслото на 60 000км. След като съм гледал доста клипове в интернет как сменят маслото, плюс двата филтъра и гарнитура на въпросната кутия доста се зачудих. Също така в сервизната книжка на колата при интервалите на обслужване е написано смяна на масло и филтър за Stronic кутията. Потърсих в интернет сервиз на марката в България и попаднах на този във Велико Търново( АвтоЧойс мисля се казваше)Там се свързах със служител и поисках да ми изпрати оферта за смяна на масло и филтри в скоростната кутия. Отговорът на човека от сервиза потвърди думите на хората от сервизът в Германия. При смяната на маслото на 60 000км не се сменят нито филтри нито гарнитури на въпросната кола и кутия. Та въпросът ми е следния: Колата е на 115 000км. След като вече съм сменил маслото в кутията има ли защо да се притеснявам че не са сменяли нищо друго. Колата няма никакви проблеми и кутията превключва чудестно. ( Първата смяна по сервизни документи е извършена на 60 000км. от първият собственик)
×
×
  • Create New...