Jump to content

EddieCh

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C7 3.0 Tdi

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

EddieCh's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Парите не са проблем в това отношение. Когато има проблем, при положение, че караме такива коли е нужно да се отнесем сериозно към тях. Момчетата от мид авто ми казаха да карам и да чакам да светне пак. За момента е това 😟
  2. От както написах темата, не се появявало нищо като грешка и за момента всичко е окей да чукам на дърво, както се казва. Отидох до МидАуто Варна, погледнаха колата като казаха, че е за момента няма проблеми и да карам до изкарването на грешка отново, за да могат да прочетат грешките, понеже предишните ги изтрихме на диагностика. Като пари колко ти излезе ? Благодаря за включването.
  3. Не колега. Не променя обороти, нито пуска вентилатори. Случвало се е при по- голям трафик при спирането в гаража перките да работят, но скоро не се е случвало.
  4. Здравейте колеги. От близо седмица колата започна да ми изкарва грешка “Gearbox Overheating. Please adapt driving style”. Колата е C7, 3.0 tdi 245hp S- Tronic. Закупена преди 3 месеца, внос от Холандия с реални, проверени в Ауди 250к км. Последната смяна на маслото е на 225, но аз при обслужването го смених отново. Попринцип си карам нормално, не съм раздавал газ и в примерна ситуация: карайки градско във Варна, спирайки на светофара колата изписва грешка на таблото( горепосочената) и стои 2-3 секунди и изчезва. Няма проблеми със смяна, тръгване. Веднъж ми се случи да се задържи малко повече с ограничена сила. При подаване на газ колата реагираше много мудно за 10тина секунди, след което отново грешката изчезна и колата продължи да си функционира нормално. Четох в интернет, но не можах да открия 1:1 такъв проблем. Спрямо това което изчетох, има някакъв клапан за охлаждане, който май трябва да се смяна и някакъв датчик. Вдигнах колата вчера огледах за антифриз по кабели, букси- не видях, но не съм професионалист. От 2 дни не карам колата и сега започват мъките с търсене на правилния сервиз и диагностициране на проблема. Някой да е страдал от нещо подобно и /или предложения ако има, ще се радвам да ги видя!
×
×
  • Create New...