Jump to content

galaxy-s

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди

Персонална информация

  • Локация
    София

galaxy-s's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. galaxy-s

    Спортен филтър

    Върви идеално,за оборотите е до това как желаеш ти, каква настройка да бъде. Да ли да надува турборо в ниските или във високите обороти,при мен е на 1.800-1.900. Усеща се тягата. Спрямо битурбото и alroad колата е по-лека(около 80-90кг) и също е от значение, който се качил не може да направи разлика въпреки, че онея са с 313-330+к.с.
  2. galaxy-s

    Спортен филтър

    Здравейте Имам от 7 месеца а6 c7 2018 Avant, 272к.с + stage1 в момента е 300-305к.с Нямам оплаквания и вървеж и звук е добре, но винаги човек иска повече . Въпроса ми е да ли някой е сменявал стандартния въздушен филтър със спортен при 3.0 дизел? Излизат ми някакви ама за тея пари 30.40лв(то няма голям избор по сайтовете) колко да е спортен тоя филтър? Попаднах на K&N(120 до 160лв) прегледах видеа в ютуб няма разлика нито звук/к.с./нютун. На 2 3 клипа имаше леко изменение в звука но все бяха Бензинови V6 От към вървеж съмнявам се да мръдне колата, но някой ако е сменявал нека да сподели опит има ли изобщо някаква разлика, заслужава ли си смяната и ако да с какъв? Търся леко звука малко да се промени. Или просто честа смяна на нормалния филтър и до там Това е достатъчно.. Попаднах и на клип в който филтъра който се слага във въздушната кутия отгоре бива изрязан(пластмасата) така влизало повече въздух и се създава това свистене. Моля по запознатите да дадът акъл на новобранците. https://youtu.be/wDe99qD5GN0?si=Ic-GYqyllhwD6K0S
  3. Здравейте колеги, От доста време гледам А3 седановите версии и искам да попитам относно този модел ауди а3 Седан. Някой по-запознат с този модел или ако е ходил да я гледа или подобни, ако може да ми даде някакви насоки или да сподели опит какво да гледам при оглед, двигателя до колкото съм запознат е здрав и икономичен, но на този компактен модел на ауди не съм попадал. https://m.mobile.bg/details/11657458046169693 Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...