Jump to content

flexfit

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A8 4.2 D3

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

flexfit's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти колега мисля че става през сд картата. Така ми бяха казали от фирмата на мен
  2. flexfit

    Наводнен радио модул

    На моята D3-ка на отводнителните отпред канали идващи от шибидаха самата тръбичка беше излязла от накрайника който излиза и така течеше между подкалника и купето и естествено влиза вътре в купето. Явно някой е надул с компресор с високо налягане и е изплюло от снатката.
  3. Ok дадоха ми номер на Веско 0888 26 60 80 но няма свободни часове . Трябва да направя диагностика първо че каза че може да е заключена.
  4. Номера на човека е за София на някой ако му потрябва да знае. Аз съм от Варна
  5. Благодаря kpematop ще звънна
  6. Колеги имам проблем с печката д3 4.2 бензин колата е от Варна взех я така печката не стартира нито от дистанционното нито от менюто. Като я наглася от менюто ми излиза на таблото че е нагласена но нищо не се случва. Та някой може ли да ми даде някакви контакти на някой майстор.
  7. flexfit

    Проблем с кейлес-а

    Шофьорска брава не работи другите на теста работеха отключват и заключват след теста не работят пак
  8. flexfit

    Проблем с кейлес-а

    Здравейте колеги и аз да споделя става въпрос за А8 Д3 моят старт - стоп бутон работят кей леса на бажника работи но на вратите не. Едно момче я закачи и провери дали дръжките работят не зная по какъв начин каза че само на шофьорска врата не работи пробвах другите три заключваха и отключваха. Е като се прибрах от сервиза пак по старуму нито една не работи. Някой може ли да ме насочи какво трябва да се направи за да заработи.
  9. Здравейте колеги жоро от София ли е търся някой за Варна че и аз имам подобен проблем
  10. flexfit

    Грешка

    Имах същият случей с предният автомобил Волво xc70 кутията е друга но на магистралата карам и изведнъж изключи кутията като спрях не включваше на нито една скорост.Оказасе както каза колегата 3000лв заради запушен филтър в кутията.И при мен не записа грешка в началото послед след няколко опита да я подкараме преди да се направи ремон тогава записа грешките.
  11. flexfit

    Audi A8 D3 carplay за MMI 3G hight

    Колега аз си взех от фирма тук с гаранция монтажа е много лесен аз съм доволен.излезе ми 700лв
  12. flexfit

    С каква версия съм

    разминахме се колега взех вече
  13. flexfit

    С каква версия съм

    Благодаря колега
  14. Здравейте колеги нов съм във форума за сега се запоснавам с форума и общо взето чета. Взех а8 4.2 бензин 2003 може ли някой да ми каже каква е версията на MMI-то обмислям да закупя mr 12 volt carplay а пише че става само за MMI 2G HIGH
×
×
  • Create New...