Jump to content

Monika4300

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Нямам собствен

Monika4300's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За мен седан е препоръчително, защото комби спрямо паркиране ми идва големичка, но съм карала комби и затова ми е като втори вариант. Разглеждах други марки също, просто аз доста филтрирам при търсене, като ви е важно годината, километрите( на ясно съм,че не винаги отговарят) и все пак гледам и к.с. Да е до 170, заради данъка. А и е важно да е с парктроник, също да ми хареса и интериора, все пак да ми е кеф като съм вътре,както се казва. Благодаря ви, за отзивите, ще разгледам още.
  2. Благодаря! Намира се в гр.Карлово Сумата, която имам възможност да вложа е до 13 000лв. като в това да си влизат таксите по продажба и обслужване.. Относно горивото, ако колата е с ръчни скорости, на дизел ми е трудно да карам. За автоматик смятам,че няма да се усеща така разлика. Колата ще я ползвам предимно извън града, средно и грубо казано между 100 и 150км на седмица. Тази кола не е от автосалон.
  3. Здравейте, Предстои ми да закупя първата си кола, спирам се на Audi a4 b7 2.0tdi, не разбирам много от марката, дори от коли не разбирам. Нямам много на кого да разчитам да идва с мен на оглед, нито за съвет..поела съм сама да разуча....Обръщам се към вас с молбата, да споделите какви са вашите опити спрямо разходи,обслужване на колата, каква сума смятате че ще е нужна за първите месеци след закупуване, знаете ли нещо относно обслужване на автоматик кутията...всяка информация ще ми е от полза. Прилагам линк на колата: https://m.mobile.bg/details/11662484391996372
×
×
  • Create New...