Jump to content

bateto_007

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B4 Cabriolet

Персонална информация

  • Локация
    Асеновград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bateto_007's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся радио ако може да е Audi. Цената няма значение.
  2. Ремонт. Извадихме двигателя. Измихме го с пароструйка. Сменени са водна помпа и всички гарнитури. Сменени ремъци.
  3. Много благодаря. Значи нямам проблем, просто моделът е така.
  4. Имам ауди 80 кабрио 1996. ВЪпросът е: дали като отворя вратите прозорците трябва да слизат 2см надолу или този модел няма това нещо?
  5. Нищо не сменяхме. Но сега поръчах нова помпа и ще видим.
  6. Здравейте, Имаме следният проблем: Правим ремонт на мотор 2.8 на кабрио 1996. Преди да започнем ремонта всичко работеше. След като моторът се обслужи сега не иска да качва масло до помпата и до филтъра. Сменихме тази част с нова. Пак не става. Може ли някой да даде идея какво да се направи?
  7. Търся декоративните фурнири на вратата на Кабрио 1996.
  8. Какво масло да сложа на АСК от audi 80 1996 мотор 2,8. Къде мога да намеря пластмасовата капачка, която се слага на преливника на маслото? Моята е много хлабава.
  9. Здравейте, Нов съм във форума и имам няколко въпроса: 1. Кой може да ми смени гюрука с нов? Новият е поръчан и трябва да се сложи на мястото на стария. 2. От къде може да се намери каталог на резервните части. По-специално гумени тапи и гумени тампони на калникът, там къде багажника опира на тях(2 броя триъгълни) 3.. С какво да се полират хромираните елементи. 4. Къде може да се намери дървена лайсна на дясна врата?
×
×
  • Create New...