Jump to content

Sion

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4F C6 3.0tdi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Sion's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имам нужда от малко помощ, къде се намира бушона за управление на печката с дистанциооното и какво пише на него?
  2. Колеги имам голямата перка за продаване, ако на някой би му свършила работа, самата перка работи, но нещо по управлението не. Един човек запознат с електрониката я прави и каза, че може би сега работи, но не е тествана на кола.
  3. Колеги някой да има здрав говорител за предна лява врата, този горния? Или от къде мога да купя такъв?
  4. Колеги здравейте. Трябва ми човек който прекодира печки webasto с правилния софтуер за А6 Ц6. Ако знаете такъв ще се радвам да разбера. Имам две печки, едната е с друг софтуер, а другата по някаква причина си е изгубила софтуера.. Също и ако някой знае точния бушон, който ми е за печката.
  5. @OvivO ще видим като мина и през порше в сряда да видим там какво ще кажат..Че като гледам много неща явно могат да са. Някаква добавка би ли имала ефект или няма смисъл да пробвам?
  6. @venko74 нали само електрическта може да се развали и на нея е цедката и е тази която се чупи за да се отвори цедката?
  7. @venko74 аз сам няма да мога, по скоро бих бил благодарен да ми изпратиш линк за тази помпа ако се окаже тя..
  8. @OvivO на Делфи диагностика излизат 3 еднакви грешки с код p0087 - горивна магистрала/система налягане- твърде нисък, прекъсва. - горивна магистрала/система налягане- твърде нисък, прекъсва. - горивна магистрала/система налягане- твърде нисък, постоянно Днес съм нямал никакви проблеми и със светещ чек, но не мигаше подгрева. Като изчистихме грешките, също. Но това за 20-на км. Предполагам пак ще почне.
  9. @OvivO утре един приятел ще я види с неговата диагностика, та ще видя какво изкарва.
  10. @OvivO Вече освен че мига подгрева, светна и чек, до сега не ми е светвал никога.
  11. Пловдив, другата седмица имам час за диагноистика, ще кажа какво излиза. Мисля че е сменян преди 6к, но съм сигурен че не е по процедурата която описа.
  12. Ако е напълно същата добре, но така ли е и второ, ако е с по висок дебит няма ли да има разминавания, нали стандартно има определен дебит който трябва да се подава? @OvivO в този случай смяната на филтър по правилната процедура би ли имала ефект?
  13. @OvivO с фейс съм. и ако е това в с гнп, какво правим, нова помпа ли? Филтъра горивния през една смяна, явно трябва на всеки 10к или ако имаш друго предвид под неспазване на процедурата, кое е то?
  14. @OvivO Сега не мига, ще има ли записана грешка като я закача?
×
×
  • Create New...